Дали сте крстени во црква?

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте крстени во црква?

• Да.

• Не и не планирам.

• Не, но планирам.

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Kрстена сум на 6 месеци

Noup, nikoj od mojata familija so gi poznavam ne se krsteni. Antihristi...:icon_lol: :icon_lol:

па крстена сум во црква..ама појма неам точно на која возраст

Да, и сега сум правиот рисјански воин :salut:

Не сум, и ептен ми е мило!
Кој друг тука е и официјален атеист, бе? А? 8)
Татко ми не дозволил да ме крстат само поради некоја традиција, за да одберам она што сакам кога ќе сакам и ако сакам, а мајка ми, бидејќи е од оние "средовечни религиозни фанатички, кои патем веруваат и во црна магија", секако пукнала од мака.

The Mummy Returns напиша:
Јас сум крстен во црква,а вие?И ако сте,дали уште од бебе или подоцна кога сте биле повозрасни?

Не сум крстена,а не ни планирам... моите мислеле дека е тоа личен избор и ако сакам сама да го направам...

Goddess of Chaos напиша:
Не сум, и ептен ми е мило!
Кој друг тука е и официјален атеист, бе? А? 8)
Татко ми не дозволил да ме крстат само поради некоја традиција, за да одберам она што сакам кога ќе сакам и ако сакам, а мајка ми, бидејќи е од оние "средовечни религиозни фанатички, кои патем веруваат и во црна магија", секако пукнала од мака.

И ја не сум крстен бе! Шо ми можеш?

Da be,na prviot rodenden,14/04 ama ne kazuem koja godina, za da ve kopka :P

Крштавање

Мајка ми вели дека ме крстиле :pop:во црква уште додека бев бебе. Кога пораснав извесно време се лутев поради тоа што родителите ме крстиле без претходно да ме прашаат на која црква сакам да припаѓам, но подоцна ми стана драго што сум православна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom