Криминалци и криминални групи во МК

Некоја што се фали дека е со шошон на сториња очевидно
Баш ме занима какви и се родителите, за да извадиме некоја дефиниција за нејзе и за таквите како нејзе

EL0Eg7a.png

Od butel e devojchevo?

Дали некој знае зошто Мартин Јанушев беше убиен ?
Некој муабет од улица да каже некој?
Таква ликвидација да направиш не е мала работа , што има Мартин толку заебано па да го скинат ?

Isto i mene me interesira za Martin janushev, chudno mi e sho i toj kaj nego imal pishtol sigurno znael deka kje ima pukanje

Се збореше дека за некои 70-80к евра во бело се ебала работата.
Наводно овој им ги украл/не платил на штекли и кобра.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Зошто жена му на Штекли била претепана така кажуваа некаде на Код ми се чини или порталиве ?
Тој бил во Србија во текот на убиството но сопругата негова била претепана истата ноќ.

Povekje mi drzhi voda ova 70-80 k evra , ako nekoj znae neshto povekje neka pishe

Ja kako sho razbrav Stekli ima % od sajber portalot kajgana, neznam dali ima del i od forumot.
Nema del, cel e negov brat.
A i od portalot ima samo eden del sega zasega, ama ima uste dva tri dela za da bide cel@

Nema del, cel e negov brat.
A i od portalot ima samo eden del sega zasega, ama ima uste dva tri dela za da bide cel@
А најјако е оноа видеото Раде коа се вози низ Чаир и вика мирна населба а во лајв е со оној од другиот клан што е во Идризово и вика па мирна брат, никој не остана, прејака фора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom