Криминалци и криминални групи во МК

Член од
14 септември 2010
Мислења
221
Поени од реакции
251
Некоја што се фали дека е со шошон на сториња очевидно
Баш ме занима какви и се родителите, за да извадиме некоја дефиниција за нејзе и за таквите како нејзе

Od butel e devojchevo?

Член од
25 октомври 2013
Мислења
191
Поени од реакции
301
Дали некој знае зошто Мартин Јанушев беше убиен ?
Некој муабет од улица да каже некој?
Таква ликвидација да направиш не е мала работа , што има Мартин толку заебано па да го скинат ?

Член од
21 јануари 2024
Мислења
22
Поени од реакции
9
Isto i mene me interesira za Martin janushev, chudno mi e sho i toj kaj nego imal pishtol sigurno znael deka kje ima pukanje

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.219
Поени од реакции
13.109
Се збореше дека за некои 70-80к евра во бело се ебала работата.
Наводно овој им ги украл/не платил на штекли и кобра.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
25 октомври 2013
Мислења
191
Поени од реакции
301
Зошто жена му на Штекли била претепана така кажуваа некаде на Код ми се чини или порталиве ?
Тој бил во Србија во текот на убиството но сопругата негова била претепана истата ноќ.

Член од
21 јануари 2024
Мислења
22
Поени од реакции
9
Povekje mi drzhi voda ova 70-80 k evra , ako nekoj znae neshto povekje neka pishe

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.693
Поени од реакции
22.817
Ja kako sho razbrav Stekli ima % od sajber portalot kajgana, neznam dali ima del i od forumot.
Nema del, cel e negov brat.
A i od portalot ima samo eden del sega zasega, ama ima uste dva tri dela za da bide cel@

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Nema del, cel e negov brat.
A i od portalot ima samo eden del sega zasega, ama ima uste dva tri dela za da bide cel@
А најјако е оноа видеото Раде коа се вози низ Чаир и вика мирна населба а во лајв е со оној од другиот клан што е во Идризово и вика па мирна брат, никој не остана, прејака фора.

Kajgana Shop

На врв Bottom