Epa M4A1 e mnogu dobra za one sto ja naviknale,a a Kalasot ne mozat da go igraat pocetnici treba malce tehnika za nego da se znae kako da se puka inace mene i dvete mi se svigaat bolje igram so M4A1, ali najbolje mi e 4-1 toa na teroristite !:violent1::violent1::violent1:
И двете се добри на свој начин, т.е. ако знаеш да ги играш. Калашот, мене лично, ми е многу потежок за играње, и покрај тоа што е многу појак од М-ката. Од друга страна па, со м-ка можеш порафално да пукаш, али послаба е, така да се праи еден баланс. Поише играм со м-ка.
Abe koga imav kabelski internet imav mnogu pomal ping sega ne mozam da igram a da ne imam pogolem ping mnogu pravev sopski salati so ovie dve oruzja licno poveke mi bese m16
Hehe interesna tema...nese taka enostavni,i oni imat filozofija...mozam da kazam deka se izednaceni,samo treba da im ja najdes fintata,AK47 ima mnogu silen rafal,ke te raznese ako znaas da pukas,ina4e i hekler da drzas u raka zavisi od igraco....jas glasav za AK47:costumed1
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.