АК47 или М4А1?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Koe оружје е подобро

• АК47

Гласови: 276 48,3%
  • М4А1

Гласови: 296 51,7%

• Вкупно гласачи
    572
Mislam deka dvete se jaki ama za mene kalas e pojak nekako:violent1:

abe AK47 ima 7.62 kalibar a M4A1 ima 5.56 kalibar .... pa logicki e kalashot da bide pojak ... ama M4A1 e poprecizna

abe jas mislam oti kalasot e najdobar od site puski :salut:

Za mene AK-47 e bolje zasto vadi ubav zvuk i e pojak od М4А1.

У последно време, многу јаки хедшоти праам со ак47 :)

Epa M4A1 e mnogu dobra za one sto ja naviknale,a a Kalasot ne mozat da go igraat pocetnici treba malce tehnika za nego da se znae kako da se puka inace mene i dvete mi se svigaat bolje igram so M4A1, ali najbolje mi e 4-1 toa na teroristite !:violent1::violent1::violent1:

epa se zavisi dali ke sum kanter ili terorist.koga sum kanter podobro mi e so AK-47 a koga sum teror, togas podobro e so m-ka:salut:

И двете се добри на свој начин, т.е. ако знаеш да ги играш. Калашот, мене лично, ми е многу потежок за играње, и покрај тоа што е многу појак од М-ката. Од друга страна па, со м-ка можеш порафално да пукаш, али послаба е, така да се праи еден баланс. Поише играм со м-ка.

Iskreno da vi kazem ne gi igram bas mnogu m4 i ak47 ama AK47 e pomocno oruzje od m4, poprecizno, poEKONOMICNO i treba skillz :P

Abe koga imav kabelski internet imav mnogu pomal ping sega ne mozam da igram a da ne imam pogolem ping mnogu pravev sopski salati so ovie dve oruzja licno poveke mi bese m16

АК47 некако ми е подобар иако повеке играм со М16

Hehe interesna tema...nese taka enostavni,i oni imat filozofija...mozam da kazam deka se izednaceni,samo treba da im ja najdes fintata,AK47 ima mnogu silen rafal,ke te raznese ako znaas da pukas,ina4e i hekler da drzas u raka zavisi od igraco....jas glasav za AK47:costumed1

Еј тоа со тоа калашот лом праам сеа играав парталиto e to

AK e po dobar i mnogu jaki headshoti :violent1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom