АК47 или М4А1?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Koe оружје е подобро

• АК47

Гласови: 276 48,3%
  • М4А1

Гласови: 296 51,7%

• Вкупно гласачи
    572
abe kalas prajt mnogu pojke dmg, ama mka e mnogu poprecizen za mene

Kalasot za mene .. :) Go Obozavam J'Adore :P

Jas inaku neznam sto da kazam i dvete puski se ZAKON !!! Ama jas iskreno da kazam neznam koja da odberam a moze da se kaze deka kalasot e podobar ama neznam treba da gi vezbam uste pa ke kazam ..... Ama sea za sea AK47 :icon_cool

Kalash e pojak .. ama sto ke ti e jacina ... ako pukas vo glava

papir hartija напиша:
Abe i dvete oruzja se zakon,ama so m-ka najbolji glavi se davaat.

:nenene: Јас мислам дека со калаш појаки хедови се праат!

i kalas(ak47) i m-ka(m4a1) se dobri...samo najvazno e da imas dobar AIM...sega so kalas(ak47) mozes so eden kusum vo glava i da go ubies za razlika od m-ka(m4a1) koja ke te ostavi na 24 energija....
da gi znaes da gi igras i dvete se dobri....jas nemam nekoja posebna ili omilena puska...a najmnogu me nervira AWP...iako go igram dosta dobro..recisi i nemam promas...ne go igram cesto....AWP zemam samo za da ne ja izgubam map(koga igrame 5vs5)...posto e mnogu pic*** puska...

marko+ напиша:
i kalas(ak47) i m-ka(m4a1) se dobri...samo najvazno e da imas dobar AIM...sega so kalas(ak47) mozes so eden kusum vo glava i da go ubies za razlika od m-ka(m4a1) koja ke te ostavi na 24 energija....
da gi znaes da gi igras i dvete se dobri....jas nemam nekoja posebna ili omilena puska...a najmnogu me nervira AWP...iako go igram dosta dobro..recisi i nemam promas...ne go igram cesto....AWP zemam samo za da ne ja izgubam map(koga igrame 5vs5)...posto e mnogu pic*** puska...
сум те видел како играш AwP многу си добар...:vozbud: :vozbud: :vozbud:

ja kako mislam

Ja mislam deka awp e najbolji :zlo:
sea ke se potpisuvam toki4 zs kako tonka iam :ban?: ili kako |>>>PrInC<<<|Wild Angels Team iam :ban?:

Se zbori za kalas i mka a ne za awp...i so jadete ..... demek igrate perfektno....nikoj ne igra perfektno!idete na youtube videte klipcinja pa posle zborete.Inace mislam deka e bolje kalas ako znaes da go igras i da ne pukas rafal! :P

Според мене и двете се добро ама калашот некако како подобар да ми е, што значи конечен одговор калаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom