Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде имаше слики на голема Албанија?Да те прашам дали беше на митингот во неделата, каде преовладуваа знамињата на Р. Албанија, каде што имаше скандирања за УЧК и слики на голема Албанија? Или ти вееше знаме на Р. Србија?
Чаре да најдам ни сум политичар ни стручљак, ама според мојте видување нов лидер со нова партија.ОК, значи Македонија не е по свој избор во таа игра. И сега, чаре? Или да капитулираме веднаш?
Најдобро решение, според мене, е да се припоиме кон Бугарија. Знам барем дека Леандра ќе ме подржи во ова.ОК, значи Македонија не е по свој избор во таа игра. И сега, чаре? Или да капитулираме веднаш?
А според мојте видувања да си ја задржеше пропагандата за себе а не да ја продаваш по македонскио народ?Најдобро решение, според мене, е да се припоиме кон Бугарија. Знам барем дека Леандра ќе ме подржи во ова.
Платен сум за тоа, морам така.А според мојте видувања да си ја задржеше пропагандата за себе а не да ја продаваш по македонскио народ?
Ако е неизбежно да се припоиме кон некоја НАТО држава, најдобро за нас е да се припоиме кон Грција, споени со Егејска Македонија.Најдобро решение, според мене, е да се припоиме кон Бугарија. Знам барем дека Леандра ќе ме подржи во ова.
Кој и да е, ќе мора да избере дали да ја слуша или нема да ја слуша Америка. Тоа е прашањето што се наметнува, нели, кога веќе е судир помеѓу САД и Русија.Чаре да најдам ни сум политичар ни стручљак, ама според мојте видување нов лидер со нова партија.
Можеме и да ги послушаме САД за се. Исто како да сме се припоиле кон Бугарија му иде.Најдобро решение, според мене, е да се припоиме кон Бугарија. Знам барем дека Леандра ќе ме подржи во ова.
Поштено ми кажа поштено ми одговори, респект за искреноста и директноста. Сеа ако сме прави МАКЕДОНЦИ ќе се собереме и ќе почнеме да те пријавуваме на форумо додека не ти го избришат акаунтот, ама секако тоа нема да се случе. (ништо персонално сакав да дадам само пример, не го посакувам тоа)[DOUBLEPOST=1432127972][/DOUBLEPOST]Платен сум за тоа, морам така.
Епа братко ако ги послушаме американците они па ќе не држат во раци и ќе не цепкат, ако се завртеме кон Русија не сме сигурни они колку се спремни да ни помогнат (и они си имат проблеми и санкции) а ако русите не помогнат наебале сме ја од американците. Секако газ вртеме така да спас во самите себе треба да најдеме, што нема да се случе во блиска иднина.Кој и да е, ќе мора да избере дали да ја слуша или нема да ја слуша Америка. Тоа е прашањето што се наметнува, нели, кога веќе е судир помеѓу САД и Русија.
Поштено ми кажа поштено ми одговори, респект за искреноста и директноста. Сеа ако сме прави МАКЕДОНЦИ ќе се собереме и ќе почнеме да те пријавуваме на форумо додека не ти го избришат акаунтот, ама секако тоа нема да се случе. (ништо персонално сакав да дадам само пример, не го посакувам тоа)
И? Кина гради автопатишта и во Албанија. Бев и пишав дека со ѓубре не се чисти ѓубре. Кога сме кај знамињата, најголемата перверзија е митинг на ВМРО со српски знамиња, тоа ти е исто ко нацисти и Евреи да пуштиш на заеднички протест. Кажи ми што направи твојата партија во врска со тие Косовци, како реагираше кога македонски деца беа тепани и бодени по автобуси, како реагираше кога Скопје беше преплавено со албански знамиња?Кина не гради автопатишта низ Македонија?Интересите се менуваат, а односот на големите сили се менува со голем интензитет од 2010 г. наваму.
Да те прашам дали беше на митингот во неделата, каде преовладуваа знамињата на Р. Албанија, каде што имаше скандирања за УЧК и слики на голема Албанија? Или ти вееше знаме на Р. Србија?
После ќе се чудиме како се донесоа 250,000 Косовци, Охридскиот договор и територијалната поделба и уште да не можеме да извлечеме историска поука дека зад секоја насилна промена на режимите во Македонија можеби лежи интенцијата за создавање услови за Голема Албанија???
Само пријава ли? Се знае како со предавници, ништо не правиме со пријава!Зошто бе да не се случе? Ако са го платиле да клевете и да дума за да скара народо, мора да го пријавеме. Ене и признал е. Стави му пријава, нека го алува.