**The Beauty**
and the beast
- Член од
- 4 февруари 2007
- Мислења
- 552
- Поени од реакции
- 11
Riknala Britni.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знаеме :placko: веќе трети пат умира..... друго?**The Beauty** напиша:Riknala Britni.......
Јас не ја оправдувам,но и не ја обвинувам,навистина не знам како е да си во нејзина кожа,но очигледно е дека и звездите се само луѓе и дека и тие прават грешки,не знам дали ќе го исплука Џастин,но знам дека ќе има автобиографија,инаку на рехабилитацијата е пуштена од мајката,таткото и федерлајн со обвинување дека пушела,пиела и се дрогирала,а во нејзината крв не нашле буквално ништо,и таа нормално не сакала да иде и им се налутила што ја омаловажиле така,ама ватевр...се надевам дека ќе се опорави целосно и ќе се врати со нов добар албум,и нова неоштетена коса :helou:Cute напиша:Порано Brit беше супер, па се расипа, па сега се враќа во форма. Нели ќе снимаше песна со Justin, па сега ќе пишувала автобиографија во која ќе ги исплука сите бивши (вклучувајќи го и Џастин)
`TENK` напиша:abe so se desava so tipkava slusam se vratila u norma?
schtranga напиша:da se vrati u normalabravo za nea , nastapuvase vo San diego eve kratko video klipce
http://www.people.com/people/article/0,,20037443,00.html
Ова е одамна,ама како и да е,100% е сигурно дека нема да биде 1 наслов како прво бидејќи е предолг за албум,а како второ членовите кои гласаат за името на албумот не верувам дека ќе гласаат за тој наслов. Инаку лично мене,најмногу ми се допаѓаат 2 и 3 наслов,4 ми е онака,5тиот го зеде Хилари ДафButerfly напиша:Sega bara producenti neznam sto pak da snima pesni i ke treba da odbere ime za albumot:
1. Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like
2. What if the Joke is on You
3. Down boy
4. Integrity
5. Dignity
Nesto protiv Lindsay Lohan e.