Britney Spears

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
**The Beauty** напиша:
Riknala Britni.......
Знаеме :placko: веќе трети пат умира..... друго?
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=11822

aq.gif

A inace samo so gleav toa na sitel dobra shema, kazaa deka se vratila od terapii podobrena, kao demek planirala da se vrati na karierata, kao pak da i se posfeti ama kolku e vistina si neam poim.

И изгледа имала нов дечко, некој кошаркар.

Порано Brit беше супер, па се расипа, па сега се враќа во форма. Нели ќе снимаше песна со Justin, па сега ќе пишувала автобиографија во која ќе ги исплука сите бивши (вклучувајќи го и Џастин)

Cute напиша:
Порано Brit беше супер, па се расипа, па сега се враќа во форма. Нели ќе снимаше песна со Justin, па сега ќе пишувала автобиографија во која ќе ги исплука сите бивши (вклучувајќи го и Џастин)
Јас не ја оправдувам,но и не ја обвинувам,навистина не знам како е да си во нејзина кожа,но очигледно е дека и звездите се само луѓе и дека и тие прават грешки,не знам дали ќе го исплука Џастин,но знам дека ќе има автобиографија,инаку на рехабилитацијата е пуштена од мајката,таткото и федерлајн со обвинување дека пушела,пиела и се дрогирала,а во нејзината крв не нашле буквално ништо,и таа нормално не сакала да иде и им се налутила што ја омаловажиле така,ама ватевр...се надевам дека ќе се опорави целосно и ќе се врати со нов добар албум,и нова неоштетена коса :helou:

abe so se desava so tipkava slusam se vratila u norma?

LOL

идам да повраќам .............

Добар филм излислиле:rofl::rofl::rofl: Гледајте некој ден да не ја украдат од дома :pos2:

Sega bara producenti neznam sto pak da snima pesni i ke treba da odbere ime za albumot:
1. Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like
2. What if the Joke is on You
3. Down boy
4. Integrity
5. Dignity
Nesto protiv Lindsay Lohan e.

Buterfly напиша:
Sega bara producenti neznam sto pak da snima pesni i ke treba da odbere ime za albumot:
1. Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like
2. What if the Joke is on You
3. Down boy
4. Integrity
5. Dignity
Nesto protiv Lindsay Lohan e.
Ова е одамна,ама како и да е,100% е сигурно дека нема да биде 1 наслов како прво бидејќи е предолг за албум,а како второ членовите кои гласаат за името на албумот не верувам дека ќе гласаат за тој наслов. Инаку лично мене,најмногу ми се допаѓаат 2 и 3 наслов,4 ми е онака,5тиот го зеде Хилари Даф :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom