Batman vs Superman: Dawn of Justice

• Креатор на темата Креатор на темата puno
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде сега не се карајте...
И двајцата се набилдани мажи со гаќи врз хеланки :pipi:

Само Кристофер Рив е правиот супермен а Кристијан Бејл е бетмен, све друго е измишљотина. И тоби да не го заборавам како спајдермен

Кога бевме деца со братучед ми се каравме кој е посилен, Бетмен или Супермен. Јас велев Супермен, бидејќи Супермен е побрз и од возот (сцената од најпрвиот Супермен), а тој велеше дека Бетмен бил појак затоа што е побрз и од колата.
Вакви сте ми и вие сега.

Ајде сега не се карајте...
И двајцата се набилдани мажи со гаќи врз хеланки :pipi:

Batman loves Superman? :angel:

Кога бевме деца со братучед ми се каравме кој е посилен, Бетмен или Супермен. Јас велев Супермен, бидејќи Супермен е побрз и од возот (сцената од најпрвиот Супермен), а тој велеше дека Бетмен бил појак затоа што е побрз и од колата.
Вакви сте ми и вие сега.

Не, Супермен е најјак, тоа е факт, никој не негира. И баш ради тоа што е најјак е нај чајлдлиш суперхерој. Суперсајонец во светот на DC (или обратно како сакате именувајте). :D

Иначе, во поглед на филмов, Бен Афлек е супер Бетмен ама многу лош Брус Вејн, за мене, никако не можев да се навикнам цел филм дека он е уствари Брус... o_O

Дали знаете кога ќе излезе добра снимка од филмов на торентиве?

Само Кристофер Рив е правиот супермен а Кристијан Бејл е бетмен, све друго е измишљотина. И тоби да не го заборавам како спајдермен

Јас и Мајкл Китон си го почитувам како Бетмен. :) А за Кристофер Рив и Тоби Мегваер стои муабетов. (y) Исто и за Волверин, никогаш не можам да замислам друг да го глуми освен Хју Џекман.

Дали знаете кога ќе излезе добра снимка од филмов на торентиве?

Денеска Не ама најверојатно до утре или евентуално Јуни 100%

или дај кажи трансакциска ќе ти пратам 150 денари идете бе фрлете се бе купишта згради имате

63630700.jpg

Kevin Konroj e praviot Brus Vejn i Betmen, a Mark Hamil Dzokerot.

Денеска Не ама најверојатно до утре или евентуално Јуни 100%

или дај кажи трансакциска ќе ти пратам 150 денари идете бе фрлете се бе купишта згради имате

63630700.jpg
CHILLL!!!!!!

Никој не те тера да коменираш!!

Affleck e najmokniot batman do sea i koa idese po marta bese najdobrata fightscena na batman ever....toa so christian bale bea smeski

Смееме да го сереме филмов овде или уште е спојлер фри зона ?

Шо бе ?! Мислиш страф ми е ?!

Во врска со филмот. Отидов да го глеам без никакви очекувања. Апсолутно ништо. Знаејќи ја историјата на ДЦ со филмовите, а и на Снајдер на тоа што го искасапи, овај де, изработе со Супермен, отидов да го глеам колку што можев најобјективно.

И ПАК УСПЕА ДА МЕ РАЗОЧАРА :facepalm:

Критичарите дури и благи се спрема мене. Значи перфектен каст со исклучок на Флешот ( можеби, не знам ќе видиме, али не остави добар впечаток ). Веројатно најдобрата сторија на Justice League, и она гомноно од режисер успеа да го посери, да го уништи, да уништи секаков канон, секаква легенда, секаква шанса на ДЦ да напраат некаква си озбилно квалитетна франшиза. Пари ќе заработи, далеку од тоа дека нема, али филмов ме натера да го глеам Green Lantern пак и да се молам дека тука е моментот кога прекинаа ДЦ со филмови.

Па уште на тоа гомцето не му бил погоден Грент како за Флеш, па и ништо чудно да ја прекинат таа серија, ради дебилов што не знае да искористи тоа што има. Маме му ебам негово. Бруцоши на ЕЗРА знаат подобро да искористат ресурси и да доловат поента. ГОМНО

Opening сцената беше добра....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom