Batman vs Superman: Dawn of Justice

• Креатор на темата Креатор на темата puno
  • Време на започнување Време на започнување
Воведната фајт сцена на Бетмен да не знаеш дали е од филмски трејлер, или гејм трејлер. WOW, страшни Bat-moves. И супер е што на Гел Гадо конечно и' го слушнавме гласот - добивам некаков ''hotter Peggy Carter in disguise'' вајб од неа. Лудница трејлер све у свему. :cuc::cuc:

Шо не го извадија ова пред два месеци!? А не тој со тристаишеесетте хронолошки подредени спојлери во него ..

_1455207707.jpg

Лицето на Супермен = Priceless, at that moment he knew he fucked up :D

Ми се допаѓа што тонот на филмот е негде меѓу The Dark Knight и Man of Steel. Барем така делува, посериозен.

Инаку кој ќе биде уствари негативец во филмов освен Lex Luthor?

Ќумрам колку е добар трејлеров. Ваков Бетмен на филм никогаш немало. Кај нас стига на 24ти март така?

Ми се допаѓа што тонот на филмот е негде меѓу The Dark Knight и Man of Steel. Барем така делува, посериозен.

Инаку кој ќе биде уствари негативец во филмов освен Lex Luthor?
Изглеа ќе треба да почекаш до 24 март, па да дознаеш :)

Воведната фајт сцена на Бетмен да не знаеш дали е од филмски трејлер, или гејм трејлер. WOW, страшни Bat-moves. И супер е што на Гел Гадо конечно и' го слушнавме гласот - добивам некаков ''hotter Peggy Carter in disguise'' вајб од неа. Лудница трејлер све у свему. :cuc::cuc:

Шо не го извадија ова пред два месеци!? А не тој со тристаишеесетте хронолошки подредени спојлери во него ..
Додека ја гледав фајт сцената ептен ме потсети на комбатот у Бетмен игрите, поготово Batman: Arkham City, скоро идентичен, which is a good thing. :D
Се надевам дека низ целиот филм ќе бидат застапени ваквите фајт сцени, ипак не сакам превише да се хајпам за филмов, пошо последен пат коа го напраив тоа на Стар Ворс излегов kinda разочаран по завршувањето.

Ја имате чуено тракава? Демек ликната е од саундтракот. https://vid.me/mmyb
Леле брат, песнава ја имаше пред некое време на реддит, се згазив од слушање ама ко за инает кја блокаа поради копирајт. Ама сеа сме reunited and it feels so geeewd.

Дали некој знае која е сликата која ја има во куќата на Лутор ангели против демони ама неможам никако да најдам ништо

Значи снимија филм кај шо човек со геџети и оклоп се тепа против супермоќен лик што може земјата да ја врти.

Дали некој знае која е сликата која ја има во куќата на Лутор ангели против демони ама неможам никако да најдам ништо
Не постои колку шо проверив. Специјално за филмот беше

Бен Афлек не е за Бетмен.
После таков хајп и не ми беше толку wow филмот.
И Алфред ми е мртвило.

Betmen e безврска филм, одсекогаш ми бил тапа тој “супер херој“ мислам wtf is Batman? во споредба со супермен, супермен е научна фантастика, вонземјанин кој на земјава има несватливо огромна моќ, прекрасна научнофантастична приказна..
А што е бетмен? богат човек, обичен смртник кој живее со старо дртало и има пештера со разноразни гаџети и технологии кои немат логика ниту во реалниот ниту во имагинарниот свет, бетмобил њтф?? поголемо срање нема од тоа на филмското платно, толку тапа замислен супер автомобил кој како што и претходно напоменав никаква логика ниту со реалниот ниту со имагинарниот свет... Бетмен го има робин....Бетмен е педер...

Супермен vs Бетмен? Yao-Ming-fuck-that-bitch-pff-meme.png

Betmen e безврска филм, одсекогаш ми бил тапа тој “супер херој“ мислам wtf is Batman? во споредба со супермен, супермен е научна фантастика, вонземјанин кој на земјава има несватливо огромна моќ, прекрасна научнофантастична приказна..
А што е бетмен? богат човек, обичен смртник кој живее со старо дртало и има пештера со разноразни гаџети и технологии кои немат логика ниту во реалниот ниту во имагинарниот свет, бетмобил њтф?? поголемо срање нема од тоа на филмското платно, толку тапа замислен супер автомобил кој како што и претходно напоменав никаква логика ниту со реалниот ниту со имагинарниот свет... Бетмен го има робин....Бетмен е педер...

Супермен vs Бетмен? Прегледај го приврзокот 142367

What the hell? :несвест:

Супермен е прекрасна научнофантастична приказна? :pos:

Озбилно или тролаш? Ако си озбилен: Супермен е најисклишираната, најдетската и најдосадната приказна. Самото тоа што е премоќен и никој не му може ништо, само криптонитот му е weak spot, го прави детска глупост.

Еј глеј ме, ја сум Кларк Кент, сеа ќе се пресоблечам, ќе ги ставам наочарите, ќе ја залижам косата и никој нема да познае дека јас сум супермен, тадааам!

Бетмен е најдобриот херој од DC Comics. Брус Вејн не е класичен суперхерој со вонземска моќ или мутирана моќ. Он е genius in a superhero costume, затоа ги има и најчовечките особони од сите суперхерои

Затоа и во овој филм цело време потенцираат human vs. god филозофии.

Ако збориме за педерлук, дали има нешто попедерско од костум со црвени гаќи врз тесни хеланки? Но мора да тролаш ти за ова... Нема шанси да пише некој ваков озбилен пост. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom