Кругот се врти?

Фино лепо ќе и речем: Јади ми кхмкурофкмхкмм :):):):) Не верувам дека би имала таква ситуација освен ако женското е глупаво или обратно.

Не ми се случило вака,обично кој давам корпи,ги давам за секогаш,добро сега не можам да знам дали ќе бидат засекогаш,ама ете,уште не ми се десило да ми се присвиѓа некој одпосле.
А мене некој да ми даде корпа,па после да ми рече ај сакам,не може така.Не знае што сака,а не ми треба некој што не знае што сака.

Ednash korpa,sekogash korpa:D...ima isklucoci koga se daeni tie korpi bez razmisluvanje,ili pod vlianie od drugi,za koi podocna se kaam

ми се десило да дадам корпа, и после да имам второ мислење :) као..:лее се заебав...

Значи дали сте се нашле во ваква ситуација...давате корпа па после некое време се сецкате и сваќате дека ја свиѓате таа особа...или обратно...ви лупаат корпа после сакаат да се со вас...како реагирате,кој е вашиот одговор?

Ми се случило да не ми се свиѓа типот од прва,да не изгледа по мој вкус а после некое време да ми се засвиѓа поради односот што го имаме и да се смувам со него.За ништо не е касно па ни за тоа,така да ако направам грешка и ако имам прилика да ја исправам го правам тоа и вложувам доволно:pipi:

Сум попуштил откако претходно ме одбила, барем на еден пат се сеќавам. И ми се дешавало да избрзам у офсајт со давање корпа, па да сакам нешо со некоја и најчесто се обидувам да и пуштам семафорот на жолто за да тргне пак.. :pos:
У принцип тие работи се нормални пошо секој момент е единствен, а ние и така се менуваме доста брзо и различно перцепираме се околу нас.

Јас порано друго правев...им се пуштав и ќе пукнев додека не ги насочам кон мене, а кој ќе им се присвиѓав на крај им лупнував корпа..

еееее,не се лути ама такви женски неможам да смислам

Mи се има случено. Ме трчкаше, му дадов корпа. После јас него, па тој мене ме корпоса. И од коа израмнивме сеа сме заедно веќе 10 месеци :back:

а бе вие женските такви сте. Додека трча некој по вас вие не му обрнувате внимание, па после кога ќе престане да трча по вас вие трчате по него и се така си се врти.

се што правам е добро размислено и така да корпата ја пие и нема назад,а за другото може само да сонува иако сум копиле па ќе ја опнам онака од инает ама се останува на тоа,како викаат после ебење нема каење:pusk:

Па тоа е типично да даваат корпа,па да се покајат за личности кои се прават важни,дека не паѓаат одма на понудата,дека треба да ги молат!Такви се оние мачо типци или важни девојчиња-кои се прават ,,јаки п***и,, демек они не се освојуваат лесно??!!Ама,после кога кога ке сФаТаТ дека јА испуштиле шансата може да е касно!Затоа подобро речете ке размислам некој ден,отколку сакам-па не сакам,па корпа,па не!Не си играјте со туѓи чуства,зошто се се врти,се се врака и плака!

Prviot stav e najbiten ..zelezoto se kova dodeka e vrelo ..a ako si "picka" i se premislish ..e eden od znacite na dvolicnost ,idiotizam , kretenizam "gjubre" covek

Ми се десило ова. И после сфатив дека помина возот дека таа и не била така лоша. Но како што реков помина возот и скрстив раце па продолжив понатану. А за тоа дека некоја дека ми се допаѓала па корпа па тркалото свртено? И тоа ми се има десено. Но бидејќи повредата беше неподнослива не и` дадов шанса. А можев. И можам. Скоро во се` давам втора шанса. Но како што реков, the humiliation was too much to be forgiven and forgotten..

Mene mi se sluci posle 3 godini da svadam deka ne trebalo da go korposam:):):)znaci go gledav samo na leto i neznam zosto sekoe leto me molese i molese,i mi gi prakase najubavite poraki na svet.A jas bev BITCH i go zaebavav do kraj.kako i da e tretata godina koga go vidov mi bese krivo za se sto pravev.
TOO LATE,svati tipot i za inaat se izmuva so druga pred mene.:duel:
i taka.:tapp::tapp::tapp: (go opravduvam-ne go zasluzuvam)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom