Setsuko Модератор Член од 29 јануари 2006 Мислења 6.420 Поени од реакции 6.072 22 март 2015 #61 џимеј напиша: Кој ќе го менуваш? Кликни за повеќе... Ам то е во брзање. Остај 20ка кај Апокалипсата, 18ка American Psycho.
џимеј напиша: Кој ќе го менуваш? Кликни за повеќе... Ам то е во брзање. Остај 20ка кај Апокалипсата, 18ка American Psycho.
wot aloof Член од 20 мај 2008 Мислења 19.773 Поени од реакции 34.410 22 март 2015 #62 Zlatikevichius напиша: Исто како @џимеј - по азбучен ред, а верувам и на @wot му е полесно така. Кликни за повеќе... Mene mi e seisto, ja so ctrl f gi stavam, ali ako ne im e tesko neka izlezat vo presret i neka gi redat po azbucen. Ovaa odi znaci pod kluc decki, se citame vo novata za nominacii, pravilata ke gi citnete tamu.
Zlatikevichius напиша: Исто како @џимеј - по азбучен ред, а верувам и на @wot му е полесно така. Кликни за повеќе... Mene mi e seisto, ja so ctrl f gi stavam, ali ako ne im e tesko neka izlezat vo presret i neka gi redat po azbucen. Ovaa odi znaci pod kluc decki, se citame vo novata za nominacii, pravilata ke gi citnete tamu.