Half-Life

Swifty напиша:
Ставите вие. Не е тоа 2 мин кликање со маус и ОП, ете го серверот. Као прво, треба да се има услови за сервер, како што знаете кантер-страјк серверот не е од тука "производен" што значи дека немаме доволно услови за да направиме ние, т.с администрацијата на кајгана...а да не збориме за халф-лајф. Доколку има некој што може да го среди тоа, нека се пријави, до тогаш.. ќе чекаме. :smir:

па никој не рече дека е лесно... имам јас туторијали за сичко како се прави, ама ги немам погледнато сеуште.. па ако најдам уште нешто ке ви пишам па ако може некако ке помогнам :)

A*1*T*E*A*M напиша:
па никој не рече дека е лесно... имам јас туторијали за сичко како се прави, ама ги немам погледнато сеуште.. па ако најдам уште нешто ке ви пишам па ако може некако ке помогнам :)

Не реков дека не знаеме, туку дека немаме услови, туторијали-најмал проблем. :smir:

па и јас не реков дека незнаат :) јас можам да направам Half-Life Detected Server ама не ми е баш многу јака машината а и интернетот, така да “може“ да има лаг... :smir:

A*1*T*E*A*M напиша:
па и јас не реков дека незнаат :) јас можам да направам Half-Life Detected Server ама не ми е баш многу јака машината а и интернетот, така да “може“ да има лаг... :smir:

мојата машина е јака ама интернето ми е слаб и ке има ного лагг и ке се нервираме само

Ja sakam server za HALF-LIFE 1. Da se pucame na stalkyard

lele mene kako mi se igraa Half Life
kanter po4na da mi zdosaduva :)
aj neka napraat i takov server

ej dajte ako ima nekoj serverchinja za half life da pleskam doma malce.aj ako ima nekoj neka prati po pp

e da daj neka prati nekoj ako ima nekoj server za Half Life da zaigram i toa malce:D odnapred fala

поарно ке флезеш на играта ....и наместо да фнесуваш IP ке си одиш интернет.....и ке пробуваш да најдеш соодветен сервер.....:wink:

Half Life може.. Имам играно многу пати.. Постојат ептен интересни модови... Значи јас сум ЗА

Нема да ми биде интересно јас,тони,мето,алак ќе бидеме нај јаќи! :je:

Веке кога ке се прави HL сервер (а тони рече не), подобро да се направи TF2 сервер (а тони пак ке рече не). :)

лан повеќе иам играно халф лајф него кантерот..
Зашо не за проба.. стојат детмеч и зомби.. глупи модови а несакате еден хл сервер да закачите..
Може да отворите.. ако нема заинтереност и ако има нешо проблеми откажете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom