Half-Life

Swifty напиша:
Ставите вие. Не е тоа 2 мин кликање со маус и ОП, ете го серверот. Као прво, треба да се има услови за сервер, како што знаете кантер-страјк серверот не е од тука "производен" што значи дека немаме доволно услови за да направиме ние, т.с администрацијата на кајгана...а да не збориме за халф-лајф. Доколку има некој што може да го среди тоа, нека се пријави, до тогаш.. ќе чекаме. :smir:

па никој не рече дека е лесно... имам јас туторијали за сичко како се прави, ама ги немам погледнато сеуште.. па ако најдам уште нешто ке ви пишам па ако може некако ке помогнам :)

A*1*T*E*A*M напиша:
па никој не рече дека е лесно... имам јас туторијали за сичко како се прави, ама ги немам погледнато сеуште.. па ако најдам уште нешто ке ви пишам па ако може некако ке помогнам :)

Не реков дека не знаеме, туку дека немаме услови, туторијали-најмал проблем. :smir:

па и јас не реков дека незнаат :) јас можам да направам Half-Life Detected Server ама не ми е баш многу јака машината а и интернетот, така да “може“ да има лаг... :smir:

A*1*T*E*A*M напиша:
па и јас не реков дека незнаат :) јас можам да направам Half-Life Detected Server ама не ми е баш многу јака машината а и интернетот, така да “може“ да има лаг... :smir:

мојата машина е јака ама интернето ми е слаб и ке има ного лагг и ке се нервираме само

Ja sakam server za HALF-LIFE 1. Da se pucame na stalkyard

lele mene kako mi se igraa Half Life
kanter po4na da mi zdosaduva :)
aj neka napraat i takov server

ej dajte ako ima nekoj serverchinja za half life da pleskam doma malce.aj ako ima nekoj neka prati po pp

e da daj neka prati nekoj ako ima nekoj server za Half Life da zaigram i toa malce:D odnapred fala

поарно ке флезеш на играта ....и наместо да фнесуваш IP ке си одиш интернет.....и ке пробуваш да најдеш соодветен сервер.....:wink:

Half Life може.. Имам играно многу пати.. Постојат ептен интересни модови... Значи јас сум ЗА

Нема да ми биде интересно јас,тони,мето,алак ќе бидеме нај јаќи! :je:

Веке кога ке се прави HL сервер (а тони рече не), подобро да се направи TF2 сервер (а тони пак ке рече не). :)

лан повеќе иам играно халф лајф него кантерот..
Зашо не за проба.. стојат детмеч и зомби.. глупи модови а несакате еден хл сервер да закачите..
Може да отворите.. ако нема заинтереност и ако има нешо проблеми откажете.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom