И успеавме да стигнеме до јубилејното илјадито мислење на форумов, па еве да го напишам овде.
Се зачленив на форумот пред се поради 3 теми, но сега ми стана дел од моето секодневије.Нема ден да не го отворам форумот, да не читам што се случува и во оние теми каде што сум активен и во оние теми каде што не сум.Сите мои мислења, ставови,емоции ги споделувам овде, и онака ми доаѓа убаво на душичката .
Благодарејќи на форумот, научив многу новини, прочитав многу корисни информации, дел ги споделив, запознав многу луѓе со кој можеш да направиш нормална конверзација, а и се надевам ќе стојам добро со кеш па да ја посетам наредната Кајгана собиранка.
draga sum se zdebelil sum nakacil nekoe kilo a vremevo me zeza sakam da pocnam da trcam ali vrne
kola momentalno neam ja prodadov ovaa nedela pa sea ne sum u plan u brzo vreme da kupuvam nova
inaku od sabotata od bela nok od vinoskop pa skoro sekoj den pijam ke iskocis na ulica ke se sobereme staro drustvo koj od rabota koj od setnja i pred prodavnica lokaj pivo 2 vecer po red ni e ova eden da casti kola sto prodal drug sto kupil kola tret so mu ide biznisot a cetvrt sto sinoka mu se rodi kerka
pa sea za edno saat vreme ke idam na mekici i pak ke se nacukame a najtragicno e sto vecer sum pak na rabota treta smena ke otidam malku zdrven na rabota bolje ke funkcioniram onaka mnogu monotono e
i od utre free do vtornik
od utre ako bide okaj vremeto ke fatam da trcam pa vo sabota pak se spremame kafana da praime
osekam vecer i vo sabota ke praime nekoi berlji i gluposti
takvi momenti koa ke se sobereme iden go faka kriza i site napaleni i zaneseni od alkoholot praime gluposti dali so zeni dali so tepaccki ali se poretki se ovie momenti koa se zbbirame ko porano taka da ke se isplati so i da ispadne
ajde bidi mi pozdravena so pesnava
Нека огрее сонце, оти не бива со вакво време, се удавив во кафе...притисокот паднат, глава боли, ми се спие од кревет не ми се станува, а имам милион обврски
Мечтаам за ваквите краеви
Sasho: dati eba mrutvite dati eba shiban kasmetliq maika ti deba v ustata eeee
<< DracevoTheCity was kicked from the room >>
Se potresov da ti kazam pravo, me blokna ne mozev da mu vratam, pa mora negde da se olesnam.
Mn se napna bugar4evo, a samo 5-6 gola mu dadov do 60ta minuta. ..
p.s U ist moment dur ovoj me pcue i tatko mi me pcuese, magare edno ko decana use igras igri na kompjuter. Vikam bolje toa nego da se drogiram, nemase so da vrati me ispcu use ednas i si otide.
Денес и СЕГА Кајги!
зборот УТРЕ е измислен за малите деца -да ги залажиш дека утре ќе го добијат она кое ти ни оддалеку немаш намера да им го дадеш .Не пропуштај го МОМЕНТОВ
не спиј , време е за АКЦИЈА- ќе спиеш кога ќе се пензионираш, а ти сепак се чувствуваш преморен oд секојдневната рута. Пa ти си луд!! ќе си речам себеси- доста е за денес ..... но, не можам да престанам да размислувам што се имам да направам , неможам да се опуштам затоа што тука некаде во главата ме вика работата и оние стварчиња кои уште не се готови.А, пречи, понекогаш страшно пречи је*ига иако на крајот од неделата со добро завршена работа се чувствувам одлично , но после таа недела секогаш следи друга, па друга ...... А и време фали, толку многу ми се разшетува, да не речам мота во главата.
За да го направам сето тоа, јас утре ќе треба да се разбудам порано, например во 2007 година
Ај уште 2 дена и конечно ќе може да и тропнеме на комшиката и да и кажеме оти не и го бива итнернетот. Полудев и без телевизија btw, едвај чекам да стават, не ми е исполнет денот без да си легнам и погледам било што на телевизорот.
Стасав да бидам убедуван дека Коста Петров и Шарма повеќе вредат и се подобри писатели од Буковски, Орвел и остали, пошто овие вториве пишувале обични "прикаски"
Confession bear: Има моменти иначе кога многу ми е криво шо не сум од Србија и незадоволениот кафански апетит ми ја храни мрачната страна, па ми шетаат мисли какооооо .... Еден ден ако ги продадам нивите/ добијам на лото/ пронајдам скриено благо позади/ продадам бубрег/ наследам капитал од некој изгубен роџак од Острелија, Немачка, Веревр, на база на единствен преостанат жив потомок на лозата - Уште другиот ден ќе летнам за Белград, и две недели ќе ме осамнува и ќе се пеплосувам во сите можни кафани и биртии во градот. Санки. На крај ако остане нешто од мене и парата, и ако не ме протераат од Србија како непожелен граѓанин:
1. Ќе направам Сплав и ќе го крстам Лумперај
2. Ќе си купам коњ
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.