Opel Club Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата Bojan2000
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, некој што има Opel Astra H 1.7 CDTI да сподели колку му троши низ град?
Зимен период ми троши 8 литри пошто ја оставам во место да загреј па тргни застани спора вожња. Летен период 7литри град. На отворен пат 4.5 - 5литри. Комбинирана вожња 6литри.

Која е цената отприлика на една дизна за опел астра х 1.7цдти 74кв 101кс?

Да не му се наоѓа на некој преден фабрички звучник за астра? Или идеја да ми дадете кој има од овие шо продаваат делови, денес на неколку места прашав ама без многу среќа.

Препорака за добар мајстор за Опел низ Скопјево?

Имам едно прашање, имам Астра Ј 1.7 cdti 125 hp, на автопат 40 мин возев и повеќе од 140 km/h. не крева на пуна гас, и ми се појави на борд Engine Power is Reduced а ја ставив на компјутер и не покажува никаква грешка! Што може да биде проблемот?

До 1500 Евра кој модел на опел ми го препорачувате?

До што може да е во град 8 литри потрошувачка а на отворено 6-7 ? Се работи за Опел Астра Ј 1.7cdti 125hp, не дава никаков проблем на дијагностика ? Егр е софтверски исклучен, во лер 0,4l троши

Последно уредено:
До што може да е во град 8 литри потрошувачка а на отворено 6-7 ? Се работи за Опел Астра Ј 1.7cdti 125hp, не дава никаков проблем на дијагностика ? Егр е софтверски исклучен, во лер 0,4l троши
сите или 90% од колите трошат повеќе градска

Opel Astra J modelot e potezok od prethodniot okolu 200 kg + -, za malce pomala potrosuvacka iskl. dpf i izvadi go.
Bi zastedil okolu 0.5 L na 100 km

Opel Astra J modelot e potezok od prethodniot okolu 200 kg + -, za malce pomala potrosuvacka iskl. dpf i izvadi go.
Bi zastedil okolu 0.5 L na 100 km

Ја би го изгасил, само да не ми прават проблем на технички?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Нормална потрошувачка е 8литри во град за астра ј.. Јас возам вектра ц 1.9 10литри троши 1650кг тешка. Дпф исклучен софтверски и механички исто и егр. Астра Х 1.7цдти 7 ми троши во град.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom