Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Зависи и колку ќее осветлен плоштадо, камерата мош на темно да не е толко арна :S А и како шо викаш, од голема преоптеретеност можно е да не функционире линко :S ... ама ај да се надеваме оти ќее арно а? :helou:
Камерата е добра и на вечер, проверено е :helou:! Ако не веруваш провери...

Да да, баш сношти видов, осветлено е доста добро . ..

Супер идеа за камерта. ..! а мислам и добро ке е на карневало.. оти од високо е, а и ке заградат там на центаро... така би требало добро да се гледе..

Хехе, чија идеа е тва со камерата. Ного ме аресе. Иначе, за сите толко изживеани, шо мислат оти карневало е една обична вечер ко мирисе на скара и ко се појавуват тепачите на скопски фраери, дефинитивно не сте го разбрале чувството, или не може да го сфатите затва шо и ја немате таа привилегија да живеете во мало едноставно и убаво место како што е Струмица, во таа најголема вечет во годината за мојо град. Така да, барем насмејајте се и кажејте нешто убаво ко веќе неможете да кажете нешто шо држи.

Добро ви кажаа... иначе скопјаништата можат да зборат така од љубомора само оти немат такво нешто у нивнио град.. :vozbud: 3 дејс лефт

Аман,бе и овде ли ке се расправате:pos2: ...Само да не е студено на карневалот,бидејки секогаш на карневалот е студено.:toe:

Абе доста се карате саа ...скопјане тка само д'рнкат...Дено ка е карневало е исполнан со посебен вид на еуфорија не е как секој ден... особено на почетоко как ке се поцне со подготовките.. Чуството не се опишува ...а да не расправам па после карневало ..у кафичите как е.. ццц лудница е.. дефинитивно тај ден не е за испуштане....

А времето ако ладно... :( Се надевам оти до вторник ке се уппраа барем да не врне и да биде повке од 12 степена :)

НОГО КЕ Е ЈАКО :)...

Скопјаништава како и обично се само против нас да се рече нешто, тие биле нај нај, незнам ти шо, ај оставејте не на раат.

Одлична е идеата за камерата, супер се гледа само, некако да можесе сликата да е поголема мислам резолуцијата ќе беше топ.

Камерката е супер, баш сега ги ѕиркав „малите карневали“. Иначе викате ладно ќе било, абе ако е ладно низ таа гужва ќе ти стане жешко може и без палто да скиташ низ градо :D ВИ посакувам на сите луда и незаборавна журка. Ауф заборавив. И сите останати што не сте од Струмица сте добредојдени. :)

Е кога почнаа маленките карневале, кога завршии не ме јасно. Јас сега само некој балоне гледам :pos:

Јас бех саа на центаро, маленките колку се интересни, каубојци, принцези и триста други маски, мераци :) Ного глупа музика само пуштаа, техно/хаус/транс/ такво нешто, и после почнаа со детските песни, маленките пеат :pipi: ... па сега од дома си гледам :)

Aj lav Strumica:) Strumica rans in maj blad:))) idam utre u strumica, ke sedam do sreda:))) moze nekoj so e od strumica da mi kaze dali u noviot trgovski ima kafici i kaj e "semata" sea za da znam da idam...ne sum bila od 1vi maj 2007 koa bev na vodoca:((( aj pisete mi ili tuka, ili pp ili na msn...STRUMICA VEIT FOR MIIII :vozbud:AJM KAMING :vozbud:

i da ne slusnam jadenje gomna od nekoj skopjanec za strumica i lugeto tamu zaso... :nerv::nerv::nerv:

Aj lav Strumica:) Strumica rans in maj blad:))) idam utre u strumica, ke sedam do sreda:))) moze nekoj so e od strumica da mi kaze dali u noviot trgovski ima kafici i kaj e "semata" sea za da znam da idam...ne sum bila od 1vi maj 2007 koa bev na vodoca:((( aj pisete mi ili tuka, ili pp ili na msn...STRUMICA VEIT FOR MIIII :vozbud:AJM KAMING :vozbud:

Во новиот трговски имаш City cafe и Gala Live. Неодамна се отворени и двете.

Еве некои слики од детскиот карневал, јас само што се вратив.

f_1m_669a1b4.jpg

f_2m_b9d2cfb.jpg

f_3m_fa7c1e3.jpg

f_4m_fbbfde9.jpg

За некое време ќе пуштам и клипче, кога минуваа малите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom