Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
pictures%5Cpictures%5C20%5C209.jpg

i ova e del od karnevalot:pos::pos::pos:

абе лудница ке биде се надевам дека ке бидам слободен на 7 Март лани си поминах феноменално

Расположено друштво се спрема За журка Низ кафичите ја сум зад апаратот:kez:
slika811lm.jpg

Да сте се нацртале сите на 7ми март у струмица оти ќе ве ебам у гз! :pos: :pos:

a da da ne zabravime da vi kazeme koga ke idete i da se maskirate vo nesto ne deka ke ve vratime tuku taka ke bide pointeresno i pozabavno.

marketar, не ти треба Корел или фото шоп, кликни на сликата кога го аплоудираш во imageshack.us и копирај ја локацијата. После кликни на 'Внеси слика' копчето и пастирај го URL-ит:)

Еве една од твојте:

miniimg61067vo.jpg

Некој да го објави веб-сајтот на карневалот?

NE SUM GO SMETAL KARNEVALOT ZA NESTO STO VREDI DA SE VIDI NO SLIKIVE MI GO SMENIJA MISLENJETO PA SLEDNATA GODINA KE SE POTRUDAM DA ODAM VO STRUMICA!

M.C. напиша:
NE SUM GO SMETAL KARNEVALOT ZA NESTO STO VREDI DA SE VIDI NO SLIKIVE MI GO SMENIJA MISLENJETO PA SLEDNATA GODINA KE SE POTRUDAM DA ODAM VO STRUMICA!

nema potreba slednata godina, bidejki ovaa godina uste ne e bil. ke se odrzi na 7 mart, vtornik, pa namesto da cekas do narednata godina dojdi ovaa.

pozdrav

Струмички карневал... Па шо друго да се каже он е наша гордост :) Поздрав до моите сограѓани, држете се струмичани, само напред :)

da super e na karnevalot tuka daj kazete predlog sto da se pravime ovaa godina

CopyOfDeath напиша:
абе лудница ке биде се надевам дека ке бидам слободен на 7 Март лани си поминах феноменално
Bujrum na fudbal vo mancester

со задоволство би ојдел али неможам:je: :pehar:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom