Струмички карневал

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
621af29360685f88fae4c26f96ed9d8c_XL.jpg

Маршрута на струмичкиот карневал

За паркирање сигурно нема да има место...:( Таму кај Глобал улицата дозволено ќе е паркирањето?
Или предложете паркинг.

За паркирање сигурно нема да има место...:( Таму кај Глобал улицата дозволено ќе е паркирањето?
Или предложете паркинг.
глобал и околу него тешко дека ке најдеш место за паркинг (али и без тоа сабота е пазарен ден премногу сообраќај има и луѓе )освен денско да дојдеш 11 01 часот ке најдеш некаде блиску до глобал после 2 3 часот знај веке дека нема да најдеш место освен на излезот од СТРУМИЦА позз

Не се прај на Тошо!

fDAtnPo.png
A шо демек, вашите презимиња се битни, само моето не е па не мора да се крија? Вие од Здравковски фамилијава стално вака прајте...

A шо демек, вашите презимиња се битни, само моето не е па не мора да се крија? Вие од Здравковски фамилијава стално вака прајте...

Кинговски се презива, не лажи.

Струмичани, има шанси да најдам слободно сепаре или коњопој во Струмица вечер? И дали пуштаат без резервација на врата?

Нешто од маскембалот од синоќа клик
Навистина прекрасно.
Алал вера!
Посебно ми се допаднаа Викинзите и Елфовите, а и султан Суљејман не е лош, исто така мислам дека видов нешто налик 300.
морав!!!
1621736_743677508996619_835134219_n.jpg

Последно уредено од модератор:
а

OT> Kолку отприлика е далечината од Кружниот Ток до Кружниот Тек?

Wow , тој што ја правил скицата не му оди баш процената. Можда и јас ќе те излажам али од груба проценка околу 400 - 500 метра.

У гаражата ќе се Рибља Чорба ? Или ме излажале ? Влезот ќе бил 100ка наводно ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom