Велигденски пост

• Креатор на темата Креатор на темата mickey mouse
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте до сега постеле и дале ќе постете?

• Имам до сега постено

Гласови: 13 31,7%
  • Ќе постам

Гласови: 10 24,4%
  • Немам постено

Гласови: 25 61,0%

• Вкупно гласачи
    41
Ти мене ми рече некој зборови што не требаше и ти мене ме откачи не требаше така не сум јас на патот најден. Јас те толку сакаше и почитуваше, а ти на мене така ми направи и ме повреди со тоа што ми го кажа и ми го скрши срцето неколку дена оти сум кажал нешто за некој рандом, пре-рандом тип, тоа не е фер и не е убаво и многу сум нервозен фала ти за се!! </3
Ќ'умрам хахах

Ќ'умрам хахах

Па јас си ги сакам и ценам другарчињата ама ете на велигденска страна може било ,,речено" да се смират тие страсти што ги имавме и шо да правам коа сум си искрен и чувствителен и коа сакам да ми е ок со сите луѓе се да си немам проблеми туку да си бидам тип топ. До вчера шо убаво си пишувавме и наедншка се скаравме, не е убаво тоа за никој

П.с не е смешно ама ок не е проблем насмеј се ама и ти си исто емотивна и сакаш да простеш и да ти биде простено и да имаш мир со луѓето не се осеќам навредено ама не ми е ни сеедно ама ок не е проблем и така не се знаеме лично ова е форум и тука сме да дискутираме, а не да се караме поздрав

Последно уредено од модератор:
Па јас си ги сакам и ценам другарчињата ама ете на велигденска страна може било ,,речено" да се смират тие страсти што ги имавме и шо да правам коа сум си искрен и чувствителен и коа сакам да ми е ок со сите луѓе се да си немам проблеми туку да си бидам тип топ. До вчера шо убаво си пишувавме и наедншка се скаравме, не е убаво тоа за никој

П.с не е смешно ама ок не е проблем насмеј се ама и ти си исто емотивна и сакаш да простеш и да ти биде простено и да имаш мир со луѓето не се осеќам навредено ама не ми е ни сеедно ама ок не е проблем и така не се знаеме лично ова е форум и тука сме да дискутираме, а не да се караме поздрав

о ама ти она „ок“ горе сериозен беше? - јас добив впечаток дека се вметна во мојве трагични муабети овде со зафрканција ... ве замислив како Џои и Чендлер од пријатели, вака солзи ми течеа од смеење - извини :)

Форум е не треба толку сериозно да сваќаш, имаме различни мислења зошто сите имаме различни искуства некаде ќе дојде до судар со било кој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom