Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Amateri.[DOUBLEPOST=1448335024][/DOUBLEPOST]Eh ebachista obichno mozhat da imaat po7-8 orgazmi u den a mnogu Im e 25 min klecanje, cccc :pos:
да лежиш само со раширени ноџиња и да те клеца некој 7-8 партии ок ти е, ама ај да те видам 7-8 партии скокај на к*р да видам дали нема да се умориш..

да лежиш само со раширени ноџиња и да те клеца некој 7-8 партии ок ти е, ама ај да те видам 7-8 партии скокај на к*р да видам дали нема да се умориш..

7-8 pati i 25 min isto li e?
Toa so rashirenite nodzija mozhe taka ti se pogodila srekjata jbga.

До жените/девојките едно прашање што највише не пали кај карактерот на еден маж/дечко? Мислам кои се највише turn off ситуации?

dali ima nekakov ne sakan efekt ako mu svrsam vo usta ,,,, da go goltne???

Има огромен потенцијал да се задави.

Здраво дечки имам проблем со прерана ејакулација во последно време. Порано не ми се случувало вакво нешто, но во последните 4-5 одности што сум ги имал прерано свршувам и малку ме загрижува. Дали некој знае што е проблемот ?
благодарам однапред

Здраво дечки имам проблем со прерана ејакулација во последно време. Порано не ми се случувало вакво нешто, но во последните 4-5 одности што сум ги имал прерано свршувам и малку ме загрижува. Дали некој знае што е проблемот ?
благодарам однапред

Мисли на мртовци,венци,железо,арматурни мрежи,и ќе ти се одвлече вниманието,и ќе бушиш подолго.

благодарам однапред

Колку прерана брат ми? Можно е да си напнат, несигурен или нешто да не ти е ок. Ќе се среди, само олабави се.

Колку прерана брат ми? Можно е да си напнат, несигурен или нешто да не ти е ок. Ќе се среди, само олабави се.
Па од 5 до 10 мин најмногу, ако има и предигра може и помалку. Ми се случувало нова врска првите два пати да е така после се враќа во нормала, сега веќе ме заплашува. Исто беше и синоќа 5-6 мин и свршувам. Немам проблем со ерекција али оваа малку ме заплашува да не е некој здравствен проблем

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom