Секс школо

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
A за женско апчиња да не затруднува постојат ли и дали слободно се продаваат или треба рецепта?
Ако постојат апчиња е подобро или спирала?
треба гинеколог да ги препише врз основа на вредности на хормони , преку крв , сама на своја рака не , еден вид на терапија се , се иде по шема исто лекар ќе каже точно. Спирала е за жени што веќе родиле

A за женско апчиња да не затруднува постојат ли и дали слободно се продаваат или треба рецепта?
Ако постојат апчиња е подобро или спирала?

Постојат ама знам дека се штетни за женката и би требало да се со рецепта.
Спирала веројатно со операција се прави ...
Кондом ти е наједноставно, заеби спирали и апчиња.

Кондом ама ако се скине па треба да плаќам абортуси.
Останува опција спирала

Spirala ne se stava so operacija,tuku vaginalno, ne treskajte zeleni.

@Fringe , prasaj dali ima u mk od kapsulute sto gi stavaat potkozno, kontraceptivni I traat 5 godini.

Koi se opasnostite od vijagrata za toj sto ja upotrebuva? Kako deluva taa?

Има опасност ако земе поголема доза од колку што треба, ќе има ерекциј
Кондом ама ако се скине па треба да плаќам абортуси.
Останува опција спирала

Nema da svrshavash vnatre.[DOUBLEPOST=1453848094][/DOUBLEPOST]
Spirala ne se stava so operacija,tuku vaginalno, ne treskajte zeleni.

@Fringe , prasaj dali ima u mk od kapsulute sto gi stavaat potkozno, kontraceptivni I traat 5 godini.

Ne treskam zeleni pishav *VEROJATNO* zashto ne znaev tochno, a objasni mi sega kako toa vaginalno se stava spiralata, na koj nachin i kako deluva?

Да не знае некој или да не му се случило кога свршува да не му излегува сперма. Во последно време кога имам секс имам оргазам само без ејакулација. Нормално е тоа или треба нешто да се преземе?

Спирала со операција. [emoji23]
Секоја жена во телото не може да го има ова.
За некои и кондом не е едноставно решение. [emoji3]

Ne treskam zeleni pishav *VEROJATNO* zashto ne znaev tochno, a objasni mi sega kako toa vaginalno se stava spiralata, na koj nachin i kako deluva?

Од експерт за женски полови органи како тебе очекував да знаеш вакви работи. Искрено ме разочара :(

Од експерт за женски полови органи како тебе очекував да знаеш вакви работи. Искрено ме разочара :(

Супресорот е крив а сакам од прва рука инфо и уште чекам...
Не сум имал девојка која имала спирала до сега +.

Да не знае некој или да не му се случило кога свршува да не му излегува сперма. Во последно време кога имам секс имам оргазам само без ејакулација. Нормално е тоа или треба нешто да се преземе?

колку пати ти се десило ова?

Има ли некој искуство со контрацепција со вагиналните прстени NuvaRing овде во Македонија, ги користев во Белгија,незнам дали ги има овде и колку чинат со рецепт.

Толку многу лупања и од ракав муабети.
Се надевам дека реално не функционирате врз основа на совети дадени а непроверени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom