Не туку го рекламирајте Клик сегде племето вашеШубо си беше местото, сеа треба да се скапи чоек од чекање за биљард и пикадо.
Гајле ти е, и онака си шворц.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не туку го рекламирајте Клик сегде племето вашеШубо си беше местото, сеа треба да се скапи чоек од чекање за биљард и пикадо.
Myplace *Не туку го рекламирајте Клик сегде племето вашеШубо си беше местото, сеа треба да се скапи чоек од чекање за биљард и пикадо.
Мартин Адамс е КРАЛ на пикадото..Баш пред еден месец имаше турнир во Лејксајд (Енглеска) ги гледав скоро сите негови натпревари,али последната изгуби 7-6 мислам..Таа Лиза Ештон е најјака кај жените..Инаку играм пикадо,поинтересно ми е до 501 отколку крикет.
Е од вакви деца ми идет да се упукам вколено... следна прилика пак ќе те решамПоследнo игравме со @StormRage и како шо го затепав у старт му се насолзија очите, па му попуштив и победи.
Крикет беше ако не се лажам.![]()
Ако играте пикадо, спомнете.Е од вакви деца ми идет да се упукам вколено... следна прилика пак ќе те решам![]()
Брат Мартин Адамс е втора лига БДО, првата лига ПДЦ е оди на скајспортс со ѕверовите Фил Тејлор, Мајкал Ван Гервин, Барни и компанија. Сега за една недела почнува Премиер Лигата, се игра секој четврток така да можиш да ги гледаш на стрим. Поискусните кладилничари сигурно ги знаат Тејлор и Ван Гервин.
За играње и јас играм скоро секој ден крикет но сум слаб играч, околу 15 круг затворам се. До 10ти можам да ги затворам бројките но заглавувам на центарите.