Пикадо

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Играте ли пикадо?

• Вкупно гласачи
    37
За професионално играње најдобра игра е double in-double out 501..оваа игра секогаш ја играме 1 vs 1 и според мене е вистинска мајсторија за да завршиш со дупла..

Иначе класика крикетот 2 vs 2 каде се игра до коска и нема лабаво :D

7мо-8мо одделение некаде растурав. По цели денови игравме пикадо и билијард со другарите.. Сеа не сум играл оддамна, може има година ипол.. Шо знам дали има нешто останато во мене.. :D

Мартин Адамс е КРАЛ на пикадото..Баш пред еден месец имаше турнир во Лејксајд (Енглеска) ги гледав скоро сите негови натпревари,али последната изгуби 7-6 мислам..Таа Лиза Ештон е најјака кај жените..Инаку играм пикадо,поинтересно ми е до 501 отколку крикет.

Брат Мартин Адамс е втора лига БДО, првата лига ПДЦ е оди на скајспортс со ѕверовите Фил Тејлор, Мајкал Ван Гервин, Барни и компанија. Сега за една недела почнува Премиер Лигата, се игра секој четврток така да можиш да ги гледаш на стрим. Поискусните кладилничари сигурно ги знаат Тејлор и Ван Гервин.

За играње и јас играм скоро секој ден крикет но сум слаб играч, околу 15 круг затворам се. До 10ти можам да ги затворам бројките но заглавувам на центарите.

Последнo игравме со @StormRage и како шо го затепав у старт му се насолзија очите, па му попуштив и победи.

Крикет беше ако не се лажам. :D

Последнo игравме со @StormRage и како шо го затепав у старт му се насолзија очите, па му попуштив и победи.

Крикет беше ако не се лажам. :D
Е од вакви деца ми идет да се упукам вколено... следна прилика пак ќе те решам :)

Лига секоја ебана вечер до 5 сабајле нерви нерви а и многу смеење :D

Брат Мартин Адамс е втора лига БДО, првата лига ПДЦ е оди на скајспортс со ѕверовите Фил Тејлор, Мајкал Ван Гервин, Барни и компанија. Сега за една недела почнува Премиер Лигата, се игра секој четврток така да можиш да ги гледаш на стрим. Поискусните кладилничари сигурно ги знаат Тејлор и Ван Гервин.

За играње и јас играм скоро секој ден крикет но сум слаб играч, околу 15 круг затворам се. До 10ти можам да ги затворам бројките но заглавувам на центарите.

Не ги знам тие,али гледам на Еуроспорт..Иначе да не знаеш кога има следно првенство во пикадо што ќе го даваат на Еуроспорт..И тоа копилето Декер од Холандија и тоа е добро..

Да да гледам редовно пикадо , мооогу следам во последно време , нешто се ослободив и најдов мнооогу време за пикадо!
Пратев англиското финале на еуропаспорт , многу добро беше , знам едниот имаше розев дрес со мачки од глитер на грбот.
Како и да е , добар новооткриен спорт за мене и ке продолжам да го пратам ,а до кога ке видиме. Нешто 15ти се спомнува...

7-8ми круг затворање на бројките, ова во крикет, 301/501 просек 1/3 трипл 20ка од фрлање :D

Вежбани ви се вас рацете после La Decima
:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom