Peugeot

• Креатор на темата Креатор на темата Peugeot
  • Време на започнување Време на започнување
Тргај до автоелектричар,тој ќе ти каже што да правиш
Aбе знам за така али да имам малце прецатава уште од дома :)...
Ој до кај Славик во Лескоец требит да ти го средит за 2500 денари некаде, или прашај и кај Маџарон дал прат ама јас за голфон кај Славик го праев клучот 2400 ден ми зеде, прам муабет пред 5 год негде.

Значит и ти на постоечкото централно шо си го имаше напрај нов клуч? Пошто и јас на старата кола која немаше ни централно, му ставив централно и аларм и добив 2 клуча за негде 50 евра (пред 7-8 години ова)..[DOUBLEPOST=1427395495][/DOUBLEPOST]
Нов клуч со далечинско само во еуроимпекс ама има да те одерат.
По исплатливо ти е да си монтираш ново централно или аларм
Искрено имав сам монтирано централно и аларм, и многу малце му требеше за да се зезнит и да не мојш 2 дена да ја заклучиш и одклучиш шо е зборот.. Можит мајсторот не бил мајстор, не знам но уште еднаш такво нешто не се нафаќам, подобро цел живот на брава ќе отворам.. Ако мојт на ова централно шо си е на оваа брава да се напрајт чаре и да не ми е многу скапо арно ако не пак арно :)...

Што е тоа кодирано палење имобилајзер?
Многу касно го читам ова ама ќе ти објаснам.
Кодирано палење без предходно да ја внесеш шифрата не можеш да ја стартуваш колата.
Имобилајзер е во случај за недај боже да ја исклучи целата струја на колата

Aбе знам за така али да имам малце прецатава уште од дома :)...

Значит и ти на постоечкото централно шо си го имаше напрај нов клуч? Пошто и јас на старата кола која немаше ни централно, му ставив централно и аларм и добив 2 клуча за негде 50 евра (пред 7-8 години ова)..[DOUBLEPOST=1427395495][/DOUBLEPOST]
Искрено имав сам монтирано централно и аларм, и многу малце му требеше за да се зезнит и да не мојш 2 дена да ја заклучиш и одклучиш шо е зборот.. Можит мајсторот не бил мајстор, не знам но уште еднаш такво нешто не се нафаќам, подобро цел живот на брава ќе отворам.. Ако мојт на ова централно шо си е на оваа брава да се напрајт чаре и да не ми е многу скапо арно ако не пак арно :)...
Не, значит имат централно ама сакав со далечинско да се отварат. И ми напрај Славик, појди, незнам шо да ти речам..

Не, значит имат централно ама сакав со далечинско да се отварат. И ми напрај Славик, појди, незнам шо да ти речам..

Од Охрид си?

Иначе да прашам само резервен клуч во случај да ми се изгубит овој можно е? Или кодирани се нешто клучевиве па и за то ќе имат заебанција?

Од Охрид си?

Иначе да прашам само резервен клуч во случај да ми се изгубит овој можно е? Или кодирани се нешто клучевиве па и за то ќе имат заебанција?

Оди до клучар,нека ти го направи само тоа што влегува во бравата,тоа курето само..Не цел клуч со се пластики и ламбички..Можеш и така,можеш и цел клуч со се пластичина и слично,али така ќе е поскапичко..Мада убаво е да се има 2 клуча еден дома да ти стои за секој случај,пошто многу лесно се губат..Да не ја кршиш цела брава после..

Оди до клучар,нека ти го направи само тоа што влегува во бравата,тоа курето само..Не цел клуч со се пластики и ламбички..Можеш и така,можеш и цел клуч со се пластичина и слично,али така ќе е поскапичко..Мада убаво е да се има 2 клуча еден дома да ти стои за секој случај,пошто многу лесно се губат..Да не ја кршиш цела брава после..

Обичен клуч е 100 денари на клучар, 500 нека е со се пластика се исплаќа него да кршиш брава...

Осигурачите на 307 се лево од воланот кај што имат едно ко нитна да го свртиш за да се отворит?

Честито и здравје да си ја возиш (y)
Дај направи повеќе фотки од повеќе агли и од внатрешниот интериер.
Фала пријател, подобра да си купеш :) Ќе ставам слики до вечер.[DOUBLEPOST=1427555549][/DOUBLEPOST]WP_20150328_003.jpg
WP_20150328_010.jpg
WP_20150328_011.jpg
WP_20150328_014.jpg
WP_20150328_018.jpg

@Kadaif

Последно уредено од модератор:

Прекрасна кола,со здравје и со среќа да си ја возикаш..

@Avenger99 Одлична кола, со здравје да ја возиш, шо пари е нова и шо мотор носит?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom