И плус повеќе се расиупува од Голфот оти нели Голф е тоаНего кажи колку даваш за голф тројка 1.9 тди 90 кс?
Тражи му 4000,ако не ценкај се и дај му го за 3999 евра.Под тоа не го давај.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И плус повеќе се расиупува од Голфот оти нели Голф е тоаНего кажи колку даваш за голф тројка 1.9 тди 90 кс?
Поклони ми јаИ плус, БМВ се расипува повеќе оти нели Голф е тоа.Него кажи колку даваш за голф тројка 1.9 тди 90 кс?
Таков мотор да ти поклонам? Не пада ми на памет.. еве 3500?Поклони ми ја
Абе ти луд си, тој голф иде на зејтин, какви 3500, барај му 5000 минимум!Таков мотор да ти поклонам? Не пада ми на памет.. еве 3500?
Абе ти луд си, тој голф иде на зејтин, какви 3500, барај му 5000 минимум!
Па тоа дека идат и на зејтин затоаЈа кога јадев гурабии дека во старт се поскапи Голфовите..Ете ти најчиста споредба..Иста година,иста коњажа..Ма јебем и Голф и све јебем..
Абе шо ако идат на зејтин ка па ке ги дадеш тиа пари за турбина и за ламели и се голф е сранје и не се расправи оди кај некоа тема за VW[DOUBLEPOST=1423413514][/DOUBLEPOST]https://www.youtube.com/watch?v=suwH-Xe7GKk нешто sверПа тоа дека идат и на зејтин затоа,,![]()
Дечки, купив јас 307 али клучот шо е со далинско е изгубен, го имам само резервниот и ја одклучвам на брава.. Централното све си работит, али неам далинско и морам на брава.. Можно е некако да земам друг клуч и да го напрам да ми е со далинско, или не морат клуч нека бидит само далинско али да функционират?
Ој до кај Славик во Лескоец требит да ти го средит за 2500 денари некаде, или прашај и кај Маџарон дал прат ама јас за голфон кај Славик го праев клучот 2400 ден ми зеде, прам муабет пред 5 год негде.Дечки, купив јас 307 али клучот шо е со далинско е изгубен, го имам само резервниот и ја одклучвам на брава.. Централното све си работит, али неам далинско и морам на брава.. Можно е некако да земам друг клуч и да го напрам да ми е со далинско, или не морат клуч нека бидит само далинско али да функционират?
Нов клуч со далечинско само во еуроимпекс ама има да те одерат.Дечки, купив јас 307 али клучот шо е со далинско е изгубен, го имам само резервниот и ја одклучвам на брава.. Централното све си работит, али неам далинско и морам на брава.. Можно е некако да земам друг клуч и да го напрам да ми е со далинско, или не морат клуч нека бидит само далинско али да функционират?