Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od videoto se gleda deka ovie "wannabe terrorists" so dobro obuceni i imaat voeno iskustvo. Toa e mojot vpecatok.Овај на видеово е обичен џандар или нешто обезбедување...
Да беше специјалец, прво немаше да биди сам, второ овие wannabe terrorists ќе беа погодени од снајпер в чело уште пред да помислат да пукаат.
Полицаец е во прашање, сега за сега потврдено е дека е убиен и уредникот и човекот кој ги цртал тие сатирични слики поврзани со исламот.Овај на видеово е обичен џандар или нешто обезбедување...
Да беше специјалец, прво немаше да биди сам, второ овие wannabe terrorists ќе беа погодени од снајпер в чело уште пред да помислат да пукаат.
Aли не заборавај дека најголем дел од платениците се со воено искуствоДобра организација, добар тајминг, возило + панцир + автоматско оружје.,... то е то. Не треба никакво "профи/воено" искуство за да се изведи вакво нешто. Ова се платеници, и ова е класична ликвидација.
Во исто време е повеќе од јасно дека ќе бидат фатени и ЦЕДЕНИ ко чорапи до последна капка крв и душа.. нормално во некој европски ЦИА затвор.
Значи веч видена ситуација, но во секој случај трагично и шокантно.
Вака и така беше фаворит.Мислам дека акциите додатно и скокнаа сега.Мари Ле Пен за председник
Луѓето се греота, обичните луѓе...Ги жалите французиве? Мислам дека поголем непријател ни се дури и од грција, од војната па до уривањето на авионот на борис и во европска унија и се што не серат за нас ко да сме поредок на Садам Хусеин не гледаат ... лицемерие дволичност и што се не. Секој ден на нив ова да им се случува око нема да ми трепне, а тоа што си посадија тоа нека си жнејат.
Не е до жалење или не,фората е ова што е опасност за сите.Свесен си дека ние сме исто мета на вакви работи?На Балканот ние,Косово и Босна сме легла на вакви sleeper cells.Во Босна до ден денеска не можат да се средат со тие проблеми,има цели села од муџахедините што ги донесе гадот Алија и тие истите чекаат само наредба кога да тргнат во следното боиште,а Македонија е добар кандидат за следен конфликт на Балканот...Ги жалите французиве? Мислам дека поголем непријател ни се дури и од грција, од војната па до уривањето на авионот на борис и во европска унија и се што не серат за нас ко да сме поредок на Садам Хусеин не гледаат ... лицемерие дволичност и што се не. Секој ден на нив ова да им се случува око нема да ми трепне, а тоа што си посадија тоа нека си жнејат.
Ги жалите французиве? Мислам дека поголем непријател ни се дури и од грција, од војната па до уривањето на авионот на борис и во европска унија и се што не серат за нас ко да сме поредок на Садам Хусеин не гледаат ... лицемерие дволичност и што се не. Секој ден на нив ова да им се случува око нема да ми трепне, а тоа што си посадија тоа нека си жнејат.