- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Дај постирај го хардверот на лаптопот те молам и провери си го напојувањето на дискот и тестирај го со hiren's boot
Не сум чул друг ВО СВЕТОВ да има таков проблем[DOUBLEPOST=1420229265][/DOUBLEPOST]
Работам во фирма кај што форматираме ис ервисираме по 15 компјутери во ден уназад 7-8 години и не сум сретнал ни сличен проблем на овие што ги кажуваш ти
Јас мака мачам со овој проблем од самиот почеток на моето користење на windows 8 и windows 8.1.
Еве ти слика од мојата конфигурација. Истиот проблем го имам на работа каде што исто имам 8.1 лиценциран и исто одлична конфигурација.
Исто имам проблем со интернет конекцијата. Барем едно 4 пати дневно ми снемува интернет иако ми покажува дека сум конектирана, и само правам disconnect -connect и одма се оправа (ова кога сум закачена на wifi). Значи ова се случува на различни мрежи барем едно 6-7 каде што сум работела.
Не дека е лош ос ама е далеку од совршен. Барем мене така ми се погодило. Може има врска со драјвери или производител навистина не знам, ама дека имам проблем имам. Ако знае некој помош, нека каже. Инаку спремна сум да се вратам на 7ца барем дома. На работа се убив од молење да ме вратат ама не сакаат