Нема веќе National Geographic, FOX Life... исклучени најпопуларните канали

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
А зошто воопшто плаќате за ТВ, па имате интернет, што сакате да гледате можете да најдете на нет, не плаќајте 500, 600 па и повеќе денари за ТВ.

А зошто воопшто плаќате за ТВ, па имате интернет, што сакате да гледате можете да најдете на нет, не плаќајте 500, 600 па и повеќе денари за ТВ.
Тоа си во право, работа е само што не секој може да се снајде. Мене не ми се проблем Arena Sport,Sport Klub и сите српски/хрватски и наши тв ама на еден тв. За другите 3 низ куќа што се CRT мора кабелска, значи пак мора некоја мала претплата за да се гледаат основните каналите. Така да мислење ти е ок, али зависи за кого.

Значи Фатмаѓул, србиве веќе немам зборови. Сега и единствените ретки, па и со бугарска синхронизација. Мислам, бар нашиве да имаа шо да понудат па да речеш налет, ќе гледам на компјутер. Да се соберат од сите македонски телевизии програмите, нема да се собере за еден ден квалитетна програма.
У глобала секако телевизија не гледам, ама жал ми е за внуците шо растат со бабите и дедовците. И за постариве шо тек сега ќе им го доперат мозокот.
А иначе еве, топло го препорачувам Харуки Мураками. Додека бабата гледа Фатмаѓул.

ПС. Нешто труло мириса во државава.
ПСС. Save yourself.

Sega proveriv , gi isklucile national geographic i fox life , tie sto najmnogu gi gledam:shook: E sega tek nema ic da uklucuvam tv. Da ne znaete dali ima sansi vo idnina da gi uklucat povtorni , zosto stvarno ne znam koj e problemot zosto bas ovie dva se iskluceni.

Sega proveriv , gi isklucile national geographic i fox life , tie sto najmnogu gi gledam:shook: E sega tek nema ic da uklucuvam tv. Da ne znaete dali ima sansi vo idnina da gi uklucat povtorni , zosto stvarno ne znam koj e problemot zosto bas ovie dva se iskluceni.
Знаеш ли дали ќе ја гасат Фешн ТВ? :blablab::цицки::kruna:

Навреме зедов сателитска како да имав претчуство дека ќе почнат овие да гасат, да им гасам ламби со жените кога не се дома.

Додека има Звезде Гранда, Фанатик Шоу, Пинкс Звезде, Анандина, невеста, Захра, ич не му се секирам- се НЕКА УСКЉУЧАТ!!! Македонија - земја на чудата...

5 dena se iskluceni i ti najde da proveris denes tvojte omileni kanali gi isklucile bravo be.

5 dena se iskluceni i ti najde da proveris denes tvojte omileni kanali gi isklucile bravo be.
Pa ne gledam sekoj den tv be , ali koga gleda toa samo mi e pusteno. Inaku na blizoo redovno im se slucuva da snema nekoj kanal pa da go pustat pak , pa ne ni obrnav vnimanie, mislev e nekoj minoven problem.

Програмите се реемитувале со српски реклами шо еве да речеме е ок причина за нивно исклучување. Ама тука почнува заплетот. Пази сега :
Место да речат да се синхронизираат програмите со македонски реклами овој лепотанов вика, не не таман работа, треба со бугарски реклами да одат...
И шо си напраил ти уствари со ова ?
Ништо, едните си ги заменил со другите и работата пак си останува статус кво...
Ама за пререгистрација сигурно ќе треба пак пари да се даваат, па ете ја мотивацијата за целава оваа лакрдија...

Него уште не можам да ја сфатам глупоста шо ја кажал убавецон со бугарските реклами...

Од страна на дотичните,најавија дека ке бидат исклучени уште 10 канали ама не одеднаш,туку постепено. Нели да не ни дојде превише.Зборам за макств.
Имало најава за обесштетување ама не се знае колку и на кој начин.

Цензурата почна да се применува во државата, откога нема Политика на Кајгана. Јас сум да се дозволи Политика на форумот, но од друга страна се плашам да не ја затворат за затајување на данок. :facepalm:

Најсмешниот момент е што на Фокс Лајф често одеа македонски реклами на ВИП, со Тони Михајловски и останатите.
Не е проблем да има бугарски реклами, проблем било да биле на српски.:pos: Најсмешниот изговор!
Јас мислам дека во суштина најголем проблем е што нема малоумни шовинистички турски серии синхронизирани најлошо на светов и одвратни индиски серии каде се промовираат малолетни бракови, па не може како што треба да се пере мозок.

Финта е бе ало!
Сеа ги исклучија Фокс Лајф и Нет Џио и ќе им падне гледаност. Со тоа и вредноста на пазарот. Ќе почнат да се валаат во финансиски проблеми и оп, Ѕинго ќе ги купи.
И ќе ни ги пуштат пак, ама у наш стил, у цител ситл, cannel5 стил.
И ќе ги глеаме на раат и овие канали а не некои глупави странски серии/емисии на фокс и вулкани и животинки на таа со жткото квадратче! Ќе ни пуштат повеќе репортерки по селата како праат интервјуа со домашни животни и сено и се истролани од истите.

хо хо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom