Албуми со самолепливи сликички

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Менвам Калчатори четрнајс петнајс сезона, за плац на Гренланд, викендичка или стан во Солун. Форцаааа!
ПП само за сериозни купци:D
WP_20151028_18_04_52_Pro.jpg

http://slikicki.mk/
На оваа страна може да се врши размена на сликички, сеа за новиот албум шо излезе од Панини 365

Пред некој ден разбрав дека новиов албум го имало во Нова Македонија и криво ми е што не го купив..немаше да го собирам ваљда али ипак не ќе е лошо некој албум плус да се имаше.

Пред некој ден разбрав дека новиов албум го имало во Нова Македонија и криво ми е што не го купив..немаше да го собирам ваљда али ипак не ќе е лошо некој албум плус да се имаше.
Да го купиш сеа по продавници е 50 денари ама има околу 830 сликички за собирање, јас го зедов со Нова Македонија ама се мислам дали да го собирам сеа :unsure:

Излезен е овој за ЕУРО 2016, од вчера мислам дека го има во трафиките.

на сите страни пишува наскоро, само на една германска начекав во продажба дека се по цена од 0.7 евра пакетче и 2 евра албум. кај нас којзнае како ќе бидат цените?!?!?

на сите страни пишува наскоро, само на една германска начекав во продажба дека се по цена од 0.7 евра пакетче и 2 евра албум. кај нас којзнае како ќе бидат цените?!?!?
Се знае класика, 25-30 денари пакетче со по пет сликички.
За албумот може да биде беспари со списание или со некој весник или па ако се купува, повеќе од 70-80 денари нема да биде.

Мој братучед ми собра албум од животинско царство, и го пратив на наградната игра и како поклон добив електричен Механотехника воз кој и денес го чувам скоро во целост.

Но тоа беше во 1975-76 година:pos:

Некој го собира албумов
232895

CZttxwDWYAAQGy1.jpg

Знам детски е албумов ама има награда за идење во некоја золошка позната во светот. Знае некој што треба да се направи?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom