- Член од
- 30 јануари 2014
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 721
- Локација
- скопје, белград, сараево, цирих
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво дечки, овдека човекот што ја отвори темата. 6 години подоцна еве каде сум...На 21 Ноември буквално го достигнав плафонот за еден ден. На проектот работам скоро година ипол и имам совршен тим околу себе. Поздрав
Прегледај го приврзокот 276738
Нешто помеѓу тоа ке му дојде...али добра проценка.Или во превод пошо тоа ги интересира сите највеќе, $500 - $2000 во еден ден
Chestitki. Sega se pikovite za najgolemiot broj na zimski i ne-sezonski produkti. Verojatno reklamirash neshto od ovoj tip.Здраво дечки, овдека човекот што ја отвори темата. 6 години подоцна еве каде сум...На 21 Ноември буквално го достигнав плафонот за еден ден. На проектот работам скоро година ипол и имам совршен тим околу себе. Поздрав
Прегледај го приврзокот 276738
Точно така. Контентот е одличен и user-от тоа што го бара тоа и го добива. Може да се види и по bounce rate каде е под 10% што е скоро невозможно за голем број на сајтови.Chestitki. Sega se pikovite za najgolemiot broj na zimski i ne-sezonski produkti. Verojatno reklamirash neshto od ovoj tip.
ASD e solidno na 5 minuti. Moja pretpostavka - dolgi vodici vo forma na listi so reviews. Nad 2000 zborovi on average maybe?
Prashanja:
- Glaven izvor Amazon ili AdSense?
- Cisto organsko seo ili siva zona?
- Dali koristish plateni reklami?
Pozdrav i so uste povekje srekja ponatamu.
Честитки! [emoji106]Точно така. Контентот е одличен и user-от тоа што го бара тоа и го добива. Може да се види и по bounce rate каде е под 10% што е скоро невозможно за голем број на сајтови.
-Адсенс
-Чисто органско SEO
-Не користам платени реклами, не ми е баш тоа специјалност и многу слабо се снаоѓам на тоа поле. Имам пробано многу пати (без успех).
1. ТехнологијаЧеститки! [emoji106]
Ако не е тајна...
1. Во која индустрија / област спаѓаат темите кои ги обработуваш на веб страната?
2. Дали се работи за WordPress страна?
3. Ако е WP страна - користиш некој managed WP hosting или dedicated server?
4. Дали се потпираш само на веб страната (посети само преку search engines), или имаш "поддршка" и од свои (на веб страната) профили и страници на социјалните мрежи?
Благодарам за повратните информации!1. Технологија
2. Не е wordpress поради специфичноста на сајт плус поради самата тежина, ама за успешност на некој сајт не мора скриптата да ти биде пресудна.
3.Не
4. Да, целосно се потпирам на органско SEO, но имам некаде околу 3% од посетите од Twitter. Одприлика 30% ми е директен трафик и некаде околу 250к месечно имам пребарувања за самиот бренд (мојот сајт)
Е тоа малку тешко ке биде.Благодарам за повратните информации!
На прав пат си.
Ако продолжиш со истото темпо, за околу 6-12 месеци продажбата на веб страната ти носи најмалку 1,000,000 долари.
Браво!
Следи ја SEO заедницата на Твитер.