Што е тоа од Ќулавкова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е тоа од Ќулавкова?
Хаику Голо око на шест јазици: македонски, француски, португалски, италијански, англиски и хрватски јазик. Diversity Collection vol.4.Што е тоа од Ќулавкова?
Па нели од Темплум? Од Макавеј ќе ти дадев број, ќе ти го донесеа до дома!Koнечно по долго време, да го имам примероков на македонски. Од компјутер го читав на англиски во pdf ама не е тоа тоа, очите си ги фрлив. Благодарение на Саладин и Златикевичиус кои ми помогнаа околу локацијата на продажните места, од Скопјето допатува нештово во сиромавиов Прилеп, во кој речиси и да не постои место каде може да се купува овој вид литература.
Прегледај го приврзокот 134481
Eпа во Табернакул го немало изданието од Темплум. А јас искрено ова најпрвин го видов и го замеркав од купикнига страната. Додуша е поскапо со едно 150-тина денари од тоа на Темплум ама нема гајле.Па нели од Темплум? Од Макавеј ќе ти дадев број, ќе ти го донесеа до дома!
„Телото...“ за 250? Јас го имам уште од кога излезе за пеесче, уште чека да биде прочитан, ама следен ќе биде, задолжително. Иако не го знам лично, ептен ми е мило што Петар ја доби наградата на Утрински. Помлад колега ми е, а кога некој компаратист ќе добие било каква награда, се радувам како јас да сум ја добил. „Очи со боја на чевли“ ја купувам на саемот.„Рубаии“ на Омар Хајам, „Телото во кое треба да се живее“, „Очи со боја на чевли“ од Петар Андоновски сите три под издание на „Или-или“ и „Дневникот на Ана Франк“ на англиски јазик од Академска книга.
250 двете у пакет.„Телото...“ за 250? Јас го имам уште од кога излезе за пеесче, уште чека да биде прочитан, ама следен ќе биде, задолжително. Иако не го знам лично, ептен ми е мило што Петар ја доби наградата на Утрински. Помлад колега ми е, а кога некој компаратист ќе добие било каква награда, се радувам како јас да сум ја добил. „Очи со боја на чевли“ ја купувам на саемот.
Тоа значи „Очи со боја на чевли“ е 200, така? Ко ќе ја купам од саем за 150, ти ќе ме мрзиш.250 двете у пакет.
Знам сеа дека ме мрзиш![]()
Кој ќе чека уште месец дена за 50 денари кои можно е и да не се остварат...Тоа значи „Очи со боја на чевли“ е 200, така? Ко ќе ја купам од саем за 150, ти ќе ме мрзиш.![]()
![]()