Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ

Моторот не работеше, а гледај трепкачи уклучил батката на колата за да му отворат врата оние од Европа кога ќе го здогледаат дека се приближува. Дали стасава незнам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, баш вака е.1.
Кога одиш од сарај накај ѓорче за право и лево е зелен семафорот а за спротивен правец е црвен и можеш да свртиш само десно накај жито ама ако нема никој за право пред тебе.
И што е несинхронизирано овде
Застани кај бившото преноќише и анализирај и дебатирај.Да, баш вака е.дај не треси глупости секој ден го поминувам семафоров по 5 пати, кога е зелено, зелено е за двата правци, кога е црвено црвено е за двата. Како иначе би казнувале? @Peja989 објасни му на легендава.
А може и да смениле нешто,кој знае не сум поминал од тамо долго време
И на првите и на третите семафори на влез во Скопје од кај Тетово истовремено зелено се пали за право и лево.изглеа ти ми збориш за она Жито на влезот на Скопје. Не бе тоа, она после општината, после Стопанска банка, на самата главна улица.
Нo како ја фатиле на екран секогаш истава женска, не дека не е јака, ама да ја следат така....[DOUBLEPOST=1411659772][/DOUBLEPOST]Иначе многу работи ми пречат, но кога сум на другата страна пак тие работи јас ги правам.
It was a joke, SHerlock!Доказ за вашата (не) интелегенција.
Статус: Еве возам, леллеелееле колку е гужва, ќе полудам. Кај најдоа сите сега да излезат кога јас треба да идам до ........Вчера возам,и пред мене вози едно количе со 30 на час,а не беше автошкола.Си викам,што вози волку споро,мора да е некој пензионер пред умирање,тргам од лева страна да го претицам и гледам плавуша КОЈА ПИШУВА ПОРАКА/СТАТУС НА ФАЦЕБООК и воопшто не прати напред што се случува,значи загледана во телефонот и ич пичка не и чуе.Возев до неа и ја гледав,едно 10 метри возеше и пишуваше во телефонот.
Јас сфаќам дека некад мора да се јавиш додека возиш,ама барем дур збориш гледаш напред и пратиш сообраќај иако ти е намалена концентрацијата,но јбг мора некад,ама да пишуваш пораки или статуси на фб тоа е нај куртонски што може.
Уште се бунат за казните...треба да воведат за пишување пораки на мобилен дур се вози 10 пати повисока казна од онаа за зборење на телефон.