Препорака за добар кабриолет?

Поубаво од мерцедесов до 4000 евра нема да најдеш :)
или фати ладно и ти залади и идеата ? секогаш е така со вакви "сезонски" работи

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1804788-Mercedes-Benz-SLK-200--00

ImageHandler.ashx

Сакам да земам Ц3 кабриолет ,но проблем ми е кровот.
дали пропушта во зимно време ,бидејќи немам гаража каде да го чувам би требало пред зградата

дали пропушта во зимно време ,бидејќи немам гаража каде да го чувам би требало пред зградата

Неможе,несмее и не треба да пропушта..За тврд ли кров прашуваш,или за тие платнените?Ако е од тврд карактер НЕМА ШАНСИ да пропушта..Ако е од тие со платно,се гледа да не е некаде закинато,дупнато и тоа се менува..

Јас имам пезо 307сс од 2004 год.2000 кубика 136 конја 100кв.и задоволен сум. Го земав од германија пред некаде з год. Купена 6400 е,2000 е царина. Сајлата само ми се скина на шоферската врата од џамот и замислете цинесе 10500 ден. Пред год ја направив на плин. Исто влеце а троси како фико.

Јас имам пезо 307сс од 2004 год.2000 кубика 136 конја 100кв.и задоволен сум. Го земав од германија пред некаде з год. Купена 6400 е,2000 е царина. Сајлата само ми се скина на шоферската врата од џамот и замислете цинесе 10500 ден. Пред год ја направив на плин. Исто влеце а троси како фико.
Ако не лажеш многу пари си дал за 8 години старо возило,а и за сајлата ако не лажеш те одрале
Сепак мислам дека лажеш сушиш бидејќи на пријател му донесов и тоа од Бугарија пежо 407 од 2006 со сите давачки му излеза 7,5-8к евра односно а да влече исто и троши како фиќо веќе тролаш
А да се убедиш дека не влече исто пробај се со исто ама тој на бензин ти на плин.

Ако може стварно да му земале толку пари за сајлата :pos::pos:
дефинитивно точен ти е вториот збор од никот.

Хххх. Ве цитам одамна а се зацленив скоро и приметувам дека освен со сакате да вредѓате друго и немозете да казете паметно.ајде елајте за неготино и ќе ви дадам докази. Мозе? Па после тролајте си. Прасано е за сајлата и во сервисот на пезо у ск толку ми казаа. Па видете сеа

Хххх. Ве цитам одамна а се зацленив скоро и приметувам дека освен со сакате да вредѓате друго и немозете да казете паметно.ајде елајте за неготино и ќе ви дадам докази. Мозе? Па после тролајте си. Прасано е за сајлата и во сервисот на пезо у ск толку ми казаа. Па видете сеа
Некои букви не ти работат на таститура ? :confused:

знаци нема со да казес а,опростено ти е,писев од таблет и да има и да нема како мозете на секој коментар на секој цовек само со навреди да писете а место да правете муабет асален?Ч))[DOUBLEPOST=1424978666][/DOUBLEPOST]и не се писе таститура туку тастатура.да не ти требат цасеви по писенје?ххх

знаци нема со да казес а,опростено ти е,писев од таблет и да има и да нема како мозете на секој коментар на секој цовек само со навреди да писете а место да правете муабет асален?Ч))[DOUBLEPOST=1424978666][/DOUBLEPOST]и не се писе таститура туку тастатура.да не ти требат цасеви по писенје?ххх
дијалект, пробувам да ме разберете, бидејќи ако почнам да пишам по мое тешко вас.

само без каранје безвеза и ке биде ок,за сите е така поарно,мразам неправдини;)[DOUBLEPOST=1424981981][/DOUBLEPOST]само без каранје безвеза и ке биде ок,за сите е така поарно,мразам неправдини;)

Пишал дечкото дека го купил пред 3 години, Пежо 307 цц и сега се скапи, не е чудно да го платил толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom