Фан Клуб: Олимпик Лион

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
пооооо Лион-Штудгарт 2-1 а 15 мин. е :vozbud:

Ce padnat mnogu golovi na ovaj natprevar

и Лион победи со 4-2 головите ги дадоа
Бен Афра
Калстром
Бен Афра
Жунињо

кој го виде сакатиот од Штудгарт га закопа ногата во земја + му судат пенал ... ана промаши :pos2:

Абе Лион си освоија значајни 3 бода важно :smir:

кој го виде сакатиот од Штудгарт га закопа ногата во земја + му судат пенал ... ана промаши :pos2:

Видовме тоа сите. Играчот не ја закопа намерно ногата во земја, туку беше турнат од одбранбениот играч на лион а и мал допир во такви ситуации е доволен да се изгуби рамнотежа. Фаул имаше но надвор од шеснаестерец.

ако имаше помрднато коло од ова и помрдната утакмица од Лион - Штутгарт, ондак ја сум Бетмен:vozbud:. кога успеаа да дадат 3 гола на почеток на утакмицата, тоа шанси секоја минута, а и головите беа топ. само ме разочара пеналот ама правдата се виде на крај:toe: многу добро играа и двете екипи, само според мене квалитетот се покажа дека го имаат Лион, нема што тука. честито победа

Одлично ги прегазивме Стразбур и се оддалечивме од 2 пласираниот

ауууууууууу каков звер е Бензема.
Ја реши за 2 минути.Посебно вториот гол ремек дело

Браво за Бензема ги реши ... 1 асистенција и 2 гола

Karim Benzema mojot igrac za 2-3 godini najbolji spic u evropa ke bide.Maliot e strasen.

Конечно Лион ги исполнија очекувањата ...

Фантастично изиграа, и да кажам уште нешто ... Бензема :zver:

Малиот го чека фантастична кариера :)

Браво наши мојот омилен тим у ЛШ се пласира ги згазија Ренџерс само треба уште 2-3 по квалитетни играчи али и вака има супер тим и да гледаат Бензема да го задржат што подолго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom