75-годишник ја исцрпувал со секс

• Креатор на темата Креатор на темата Torchyrus
  • Време на започнување Време на започнување
хаха, зар верувате во ова?!
бабата сигурно била исцрпена од обидите да му го ....., а не од што вистина тој нешто и’ правел, а не пак 4 пати дневно , та.... уште и на нива одел - кутрото старче:ROFLMAO:
сигурно нешто друго е у позадина(за раскинување на договорот)
којзнае:rolleyes:

Conspiracy theories? :)
При раскинувањето на договорот, кога биле сослушани двете странки, истрошената жена рекла: "Повеќе не можев", додека Столе рекол: "Мојата норма е 4 тури, но ако се согласи партнерката, можам и повеќе".

Шо секс ќе беше тој после 60 години не знам... тоа цвеќињата чувствуваат повеќе јас мислам, ко ги запрашуваат пчелите.

Под итно да се вратат старите смешковци и да го стаам тоа човечето шо се клањаше.

75-годишник ја исцрпувал со секс
Му се здоарнило на дедото хехехе и се заиграл како мало дете:)
Сирота жена.

Обично ваквите случаи не ги коментирам, ама ова бе!!!! КРАЈ ЗНАЧИ! Веќе ништо, ама буквално ништо нема да ме зачуди у државава... Хахахахахахаахахахаххаха Договор имале беееее не ми се верува до кај можеме да идеме. Браво за старчето што издржувало и можело вооптшо 4 пати во еден ден. Го претерувал што го претерувал, ама договор си е договор, а договорот куќа гради :D

нешто не штимало и си нашла рачка женичката игледа немал намера да и препиши куќа- имот на догледвање и се вади сега

75 и 4 пати секс дневно - мало морген

Дедово да не ги згрешил апчињата, не треба да зема од тие плавите :D

хаха, зар верувате во ова?!
бабата сигурно била исцрпена од обидите да му го ....., а не од што вистина тој нешто и’ правел, а не пак 4 пати дневно , та.... уште и на нива одел - кутрото старче:ROFLMAO:
Не е до дедото, до климата е.

Просторот на Општина Штип е отворен на североисток кон Овче Поле и по долината на Брегалница кон Вардарската долина што условува влијание од една страна на умерено-континентална клима, а друга страна на изменето медитеранска клима. Овие влијанија резултираат со изразити колебања на средногодишните и екстремните температури, поизразена честина на тропските денови од мразните и појава на изразито сушни лета.

Помогни му на Столе , најди му нимфоманка !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom