Економски факултет - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата Milena001
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 август 2014
Мислења
7
Поени од реакции
0
Planiram da se zapisam tamu i slusnav takva informacija pa vazno mi e da znam. Dali nekoj od tuka nesto slicno slusnal?

Isto taka me interesira dali fakultetot nudi stipendii vo stranstvo. Dali e nekoj pozapoznat da mi kaze?

Реално, ич не е признат за вработување. Евентуално да ти го признаат во соседните земји ако се запишуваш постдипломски.

Економскиот факултет во Прилеп е СРАЊЕ големо, во секоја смисла

Planiram da se zapisam tamu i slusnav takva informacija pa vazno mi e da znam. Dali nekoj od tuka nesto slicno slusnal?

Од кого си слушнала дека планираш да се запишиш таму, некој видовит?
Шала на страна нејасни ти се прашањава.Еве веќе отворена тема:
http://forum.kajgana.com/threads/Економски-Факултет-Прилеп.22097/

Има веќе отворена тема нека ја спојат админите.[DOUBLEPOST=1407610264][/DOUBLEPOST]
Реално, ич не е признат за вработување. Евентуално да ти го признаат во соседните земји ако се запишуваш постдипломски.
Реално, кој факултет е признат за вработување? :icon_lol: Ќе си се вработиш партиски или со пријатели ебаго :LOL:
Инаку Грујо овде заврши па стана премиер :icon_lol: Кој како ќе си ја нареди, та факултетот......

Sepak mene najmnogu me interesira kolkavi se moznostite za dobivanje stipendija za studiranje vo stranstvo. Znae li nekoj nesto poveke za toa?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom