ПИВОЛЕНД 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Koga moze Tijana i Tamara da bidat vo udarno vreme od site peaci i grupi na balkanot sto moze da se ocekuva od Pivolend pametno sto ne otidov,sram za organizacija kako Pivolend,kaj promasija mesto za odrzuvanje pa i umetnicive se koj od koj!!

Ja поише метал и панк таму слушав него транс (само првата и последната вечер по еден диџеј).
Abe lepi ja na pivolend samo u petokot otidov i sedev samo 2 saati. 15 minuti mi se dereshe tamara pa si otidov tamu i za razlika od drugiov del imashe dosta dobra atmosfera i top muziche. Za drugite denovi neznam sto imalo...ama pak kje kazam...toa bese edinstvenata svetla tocka na Pivolend 2014. Drugoto MRAK!

Abe lepi ja na pivolend samo u petokot otidov i sedev samo 2 saati. 15 minuti mi se dereshe tamara pa si otidov tamu i za razlika od drugiov del imashe dosta dobra atmosfera i top muziche. Za drugite denovi neznam sto imalo...ama pak kje kazam...toa bese edinstvenata svetla tocka na Pivolend 2014. Drugoto MRAK!
За последново имаш право зашто и ја поише време на малиот стејџ поминав ;)[DOUBLEPOST=1409316975][/DOUBLEPOST]
Koga moze Tijana i Tamara da bidat vo udarno vreme od site peaci i grupi na balkanot sto moze da se ocekuva od Pivolend pametno sto ne otidov,sram za organizacija kako Pivolend,kaj promasija mesto za odrzuvanje pa i umetnicive se koj od koj!!
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O сигурен си дека место промашија !?!??!?! поарно да не беше на Паркинг !?!?!?

Последно уредено:
За последново имаш право зашто и ја поише време на малиот стејџ поминав ;)[DOUBLEPOST=1409316975][/DOUBLEPOST]
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O сигурен си дека место промашија !?!??!?! поарно да не беше на Паркинг !?!?!?

1.Parking so mala pisuvaj go ne so golema.
2.Moe licno mislenje e deka na parkingot kaj Boris e podobro nego li na Kale.
3.Imalo i drugi nastani sto se odrzuvale na parkingot ne e samo Pivolend.

Изгледа поозбилно си ја сфатиле работата организаторите оваа година, барем за музичката програма. (y)

https://www.facebook.com/events/865174710228365/

Пратете тука, објавуваат кои све ќе свират, наскоро ќе објават и целосна програма ваљда.

Штета што годинава баш тој период сум на одмор.

Како бе нема тема за Пиволенд од оваа година? Задутре е мислам :D

Се откажа народов од настанов изгледа.

11902573_928345640564224_7909136804000138684_n.jpg

Ја искрено за 97% од изведувачиве првпат слушнав. :D Јбг, можда моја кривица што не слушам такво нешто, али во глобала со повеќето што праев муабет за пиволендов годинава, никој не ги познава изведувачите.
Значи не бараме турбофолк, бараме екс-ју. Барем ја. :X3: Екс ју + пиво = бонбона. :D Суперхикс и тие некои океј, али другово... :neetaka: Една група од тие горе е ептен ново формирана рап група и чисто се сомневам дека некој им ги знае песните или воопшто слушнал за нив.
Така што везе неам, ќе идам некој ден, али поише за пивото него ли за музиката. :D

Колку одамна го неам осетено ноќниов живот во Скопје и таман ќе решиш да се проведеш и ќе наидеш на мртвило, младиве деф не знаат да се зезаат. Имаше и позитивни страни

594px-Erdinger-bottle-glass_RMO.jpg

и

Иако музикава и нема врска со мојов вкус, многу енергичен бенд, коска звучат у живо, плус главниот вокал немаше утка. Со толку мртва публика да успееш да напраиш атмосфера е за свака част. Свират у петок у 11, така да можно е да им одам пак.

Колку беше само тапааа. :D
Доготодина стварно треба да донесат даб4че. Златно даб4е. Вака не чини.
Две скопска и ми се чинеше у секој момент дека ќе се породам. Па се префрлив на лашко, па пак на скопско, па пак на лашко, па пак на скопско... зачаран круг из кога се не излази. :confused: Фала Богу па сум отпорна на пиво... :love:
Есма ме бендиса ептен. Тие после Есма... ради нив пиев од мука. :( И после тоа само пуштаа некои си трансови, везе неам шо. Помалку народ од лани, али па сеа... музиката искрено тапа. Не знам, ја не сум запознаена со таква врска шо искрено тааапа. :D
Мангава туууууут, мангава туууут, мерав а тууууќе, манга ва туууууууут./ :pijani:Тие цигански зборовииии НЕ ГИ ЗАБОРАВАААМ. :Кезец:
Али шо да праиш. Ќе спиеп. :P

Демек Ѓокота ќе дошол и оној Наум. Таман се израдував оди ѕвездо ќе ја пеее и ништо. :(

Есма ме бендиса ептен.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
До кога со геријатрија пејачи ке се тешиме дека добро сме си поминале !?!??!
Есма може да напрај само хуманитарен концерт у старечки дом со песните од дедо Ное. А за пиволенди се знае шо се носи, панк,метал,ска,реге и на крај тоа електрониките.

BTW тие после Есма се викаат Бркови и немора да ти објаснувам ,сигурно сама си видела дека подобра журка направија од неа :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom