Koga moze Tijana i Tamara da bidat vo udarno vreme od site peaci i grupi na balkanot sto moze da se ocekuva od Pivolend pametno sto ne otidov,sram za organizacija kako Pivolend,kaj promasija mesto za odrzuvanje pa i umetnicive se koj od koj!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe lepi ja na pivolend samo u petokot otidov i sedev samo 2 saati. 15 minuti mi se dereshe tamara pa si otidov tamu i za razlika od drugiov del imashe dosta dobra atmosfera i top muziche. Za drugite denovi neznam sto imalo...ama pak kje kazam...toa bese edinstvenata svetla tocka na Pivolend 2014. Drugoto MRAK!Ja поише метал и панк таму слушав него транс (само првата и последната вечер по еден диџеј).
За последново имаш право зашто и ја поише време на малиот стејџ поминавAbe lepi ja na pivolend samo u petokot otidov i sedev samo 2 saati. 15 minuti mi se dereshe tamara pa si otidov tamu i za razlika od drugiov del imashe dosta dobra atmosfera i top muziche. Za drugite denovi neznam sto imalo...ama pak kje kazam...toa bese edinstvenata svetla tocka na Pivolend 2014. Drugoto MRAK!
Koga moze Tijana i Tamara da bidat vo udarno vreme od site peaci i grupi na balkanot sto moze da se ocekuva od Pivolend pametno sto ne otidov,sram za organizacija kako Pivolend,kaj promasija mesto za odrzuvanje pa i umetnicive se koj od koj!!
За последново имаш право зашто и ја поише време на малиот стејџ поминав[DOUBLEPOST=1409316975][/DOUBLEPOST]
сигурен си дека место промашија !?!??!?! поарно да не беше на Паркинг !?!?!?
Есма ме бендиса ептен.