ПИВОЛЕНД 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иако мислев дека годинава нема да отидам, се поклопија коцките и отидов. Не знам дали е до мене, не сакам да хејтам, ама кога би требала да го опишам, тоа би бил зборот чудно (awkward еве и со англицизам да се изразам). Одвај чекав да си одам.

А и секако, како и секоја година, неизбежното прскање со пиво. Среќа бев подалеку, па не ме фати. А бе ќе умрам и нема да разберам и дознаам што има толку интересно во фрлање пиво во воздух.

Дани ослабела, пичкетина се напраила :)
Денес Number 1 беше Жаре Бербер (y)

Иако мислев дека годинава нема да отидам, се поклопија коцките и отидов. Не знам дали е до мене, не сакам да хејтам, ама кога би требала да го опишам, тоа би бил зборот чудно (awkard еве и со англицизам да се изразам). Одвај чекав да си одам.

А и секако, како и секоја година, неизбежното прскање со пиво. Среќа бев подалеку па не ме фати. А бе ќе умрам и нема да разберам и дознаам што има толку интересно во фрлање пиво во воздух.

:D :D :D

Вчера бев ваков
giphy.gif

Да им го измочам цело пиво у уста на тие трибјут ту пинк флојд. Толку се напнав дур ги слушав тоа е нешто невоможно. Таман се израдував завршија, почнаа некој да се дерат уште уште.... Како бе уште пи*ка ви матер, па згора на се и се вратија. И така после Дани отидов до први редови да и пратам кис4е по6то бе6е многу сwaтки4ка. Али небитно, пиво се пиеше битно.

Koko im je ulaz a koko izlaz.... nabili su cenu bir festa, to je mafija brateuuuuuuuuuuuuu

Има ли некој лајн ап за денес?

Тоа странцкото што беше пред ЈАЛ, едвај дочекав да заврши. :нинџ:
А овие ЈАЛ, што имаа некоја песна... престани да се моташ око моје жене. И цела песна, едно те исто. Аман бе чоече, текстовите им ги научив. :ROFLMAO:

Има ли некој лајн ап за денес?
18:00 - Бански старчета :icon_lol:
20:00 - Селимова- Желчевски,
22:00 - Влатко Лозановски Лозано
23:30 - Тумбао Салса Бенд
00:30- 02:00 - Тони Михајловски и Скандал Састаф.

:tapp: Тамам за Лозановски ќе стигнам.

Тумбао добри, Тони стандарт лигуш. Иначе добри девојчиња на последната вечер :D

Епа ги пробав сите пива и наjвкусно ми беше германски даб, 120 денари 0.66L :)

Во исто време додека збореше Тони, збореше уште еден на штандот со Дап. Продавам хризантеми за 29 денари, сијалици Луј Витон за 273 денари, фрижидер... трескаше глупости, којзнае што му беше. :pos:
Иначе... фино. Тони со Во светот на бајките. :ROFLMAO:

Среда Chromatic Point, можда леб и сол и let's be honest Нон Стоп.
Четврток КУР и Мизар.
Сабота сите ќе ја пееме Another Brick In The Wall.
Пивото ќе биде изгор скапо.
Скарата ќе биде рошава.
Ќе идеме на сите денови.
Ќе биде јако.

Ви реков.

Od godina vo godina se poochaen nastan e Pivolend.
Porano Skopje imashe nekoj nastan vo leto sega i toj go nema.
Edinstveno nesto sto vredese bese "trance" stejdzot.

Od godina vo godina se poochaen nastan e Pivolend.
Porano Skopje imashe nekoj nastan vo leto sega i toj go nema.
Edinstveno nesto sto vredese bese "trance" stejdzot.
Ja поише метал и панк таму слушав него транс (само првата и последната вечер по еден диџеј).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom