TpH_Bo_OkO
Трноризец
Жените сметаат дека Англичаните се предебели, Турците премногу се потат, Грците смрдат, додека Русите се премногу влакнести.
Не ме чуди ова некако...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жените сметаат дека Англичаните се предебели, Турците премногу се потат, Грците смрдат, додека Русите се премногу влакнести.
За една жена да ти даде издржан одговор на ова прашање, треба да има спиено со најмалку 50 мажи од најмалку 15 различни земји. Јас за жал сум некомпетентна да одговорам, зошто имам уште многу фурни леб да изедам дур стигнам до таа бројка.ne bi sakal da sum na top listata, no me stavi na misla sto mislat zenite za Makedoncite kako ljubovnici i dokolku imaat pogolemo seksualno iskustvo , kakva ocenka bi ni dale od 1 do 10![]()
Очекував италијанците да се на прво место. Најромантични, најсекси, најстрасни, бла бла...
За една жена да ти даде издржан одговор на ова прашање, треба да има спиено со најмалку 50 мажи од најмалку 15 различни земји. Јас за жал сум некомпетентна да одговорам, зошто имам уште многу фурни леб да изедам дур стигнам до таа бројка.
А и онака не може да се генерализира за цел народ какви еба4и биле.![]()
Јас леб јадам ко луд, па тоа не ми помага во сексуалниот живот?!
Тоа ти, не знам за тебе, мене може ме привлекуваат фурнаџии.Јас леб јадам ко луд, па тоа не ми помага во сексуалниот живот?!
Дудлач!А форумов врие од „топли лепчиња“![]()
Тоа ти, не знам за тебе, мене може ме привлекуваат фурнаџии.
Дудлач!
![]()