Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Беби пилулите, поради хормоните, ДОКАЖАНО дебелат.Користете беби-пилули. Ова е за девојките. Осигурете се дека момчето има кондоми, за заштита од сексуално-преносливи болести и од несакана бременост, но ако сакате да бидете посигурни, земете една пилула или користете дијафрагма. Бидејќи ако забремените, ќе бидете дебели, дебели, дебели. Дури и ако абортирате во рок од неколку недели, веќе ќе бидете надуени како балон и ќе имате добиено 5 килограми. Видете што се случи со Бритни Спирс. Бљак. Беше подвижна вреќа со целулит и пред да се потврди дека е бремена.
Жити се??? :uvo:
Беби пилулите, поради хормоните, ДОКАЖАНО дебелат.
Така да нишо од советов за диета.
Болдот: Дали вашите мајки кога биле трудни у вас биле гнасни вреќи целулит, кои требало да ве абортираат?
Поглупа статија неам прочитано.
ЗнаемеАмериканци будали, од нив бараш памет
Јас сум само преведувач, не ме тепајте мене![]()
Знаеме
Мене само ме фасцинира како дебелите американци, кои не можат да прекинат да трпаат храна у устите, ќе измислат и направат се, дури и ќе речат дека бременоста е нешто гнасно, само за да не се обвинат себе дека се уствари прасиња без самоконтрола.![]()
Ијааа... закон бре :nesvest:Дркај, не кркај! Уживањето пред телевизор е време кога повеќето луѓе јадат. Истото се случува кога гледате филмови или слушате музика. Следниот пат кога ќе завземиш позиција пред телевизор, наместо да ја брцаш ракат во вреќичката со чипси, брцни во пантолоните и дркај или гали го мачето. Ако си во друштво, не се срами, наговори ги и нив да го прават истото. На крајот можи да испадни да имате КРУЖНО ДРКАЊЕ (Circle jerk) или ДРКАЧКА ЗАБАВА.
Ради професионална деформација, морам критички да се осврнам кон насловов и да кажам дека Полош превод у живот неам видено.Изеби го твојот пат до фитнес (Fuck Your Way to Fitness)
Дркај, не кркај! Уживањето пред телевизор е време кога повеќето луѓе јадат. Истото се случува кога гледате филмови или слушате музика. Следниот пат кога ќе завземиш позиција пред телевизор, наместо да ја брцаш ракат во вреќичката со чипси, брцни во пантолоните и дркај или гали го мачето. Ако си во друштво, не се срами, наговори ги и нив да го прават истото. На крајот можи да испадни да имате КРУЖНО ДРКАЊЕ (Circle jerk) или ДРКАЧКА ЗАБАВА.
во мое време на основно образование сме организирале групни онанишења со други колегиАбе...Многу добар совет... (сарказам) Ако друштвото се состои само од членови на спротивниот пол, до некаде е во ред
. Ама ако има во него други колеги, no way.