HellRaiser
Реметам кајганџии
- Член од
- 1 јануари 2014
- Мислења
- 815
- Поени од реакции
- 855
Не се секирај Никола не ме банират мене,ние сме соселани.Ти занимавај се со @Никола да не ти опне некој бан , да се чудиш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај Никола не ме банират мене,ние сме соселани.Ти занимавај се со @Никола да не ти опне некој бан , да се чудиш.
Ригел бе.Дали има еден кој го подржа Меси и рече дека му е залужена златнава топка... ?? У гз нека си ја пикне
Отишол на фудбал менаџер кај compare делот![]()
Пратете му ја на Филе сликава![]()
Не се заебавам јас, еден од омилените ми е и одличен трансфер беше лани. Драгонски тоа. Шурле си е супер играч.Не знам шо се заебаваат толку Донев и драгонски за Ширле ама поинтересен играч немам видено....типичен германски играч каде трча премногу,борбен е,дава се од себе и не губи топка,плус има добар шут...влегва во многу шанси а и заебан играч е ...стварно интересен играч, ниту емоции покажва,па и да изгуби и да победи пак ја прај истата ретардирана фаца со фризурата никаква...чуден чоек нека сиби глата
Бога чува еј, незнам што им е на луѓево што викаат не е црвен, нормални ли се???Oна беше чист џрвен за Ноер.
Како не му е срам да иде со колено у фаца у простор каде што смее да игра со раце. Педерче германско.
Не сакам да коментирам околу одлуката ниту да навлегувам во дебатирање ама тоа не е голмански простор па да има он предност во сЕ. Голмански простор се нарекува првиот правоаголник што започнува од рамките на голот каде што голманот би имал предност при воздушни дуели од нафрлени топки. Ова со Игуаин беше опасно, можеше да заработи црвен и пенал за Аргентина само доколку Игуаин беше за влакно побрз и прв да ја чепнеше со глава. Вака Нојер отиде на се или ништо и по кој знае кој пат на светсково и во кариерата воопшто, доби СЕ!Е ај престанете стварно. Правилото вика дека се гледа кој прв ќе дојде до топката. Ноер стигна прв, плус што беше во голмански простор и има предност. Така да, нема пенал. У секој случај огромен ризик, не се сеќавам кој пиша поназад за Ноер, мислам Ел Нињо дека секогаш е на границата во вакви ситуации, ама секогаш завршува добро за него. Да каснеше секунда само, ќе имаше црвен и пенал за Аргентина.
Си видел кога играч му влага на противникот со ѓон, ама не со намера да го унакази, туку да ја исфрли топката, и овој другиот кога гледа дека е опасен старт и дека касни ја трга ногата или го прескокнува?Стварно ? Инцидентот на на раб на шеснаесетник , Игуаин треба да се пази да бега од Нојер бидејќи тој се затрчал да удри топка а за да стигне до неа треба да го онеспособи Игуаин . Нема логика ова што го напиша.
![]()