Кој е најдобар CS клан во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата PoLoNiuM.exe
  • Време на започнување Време на започнување
Be nemoj nie najdobri,SimpleX ftw!Neka doe nekoj u sabota na daylight u enter da se pukame :P

Porano nekade pred godina dve bi rekol deka Almost Famous se najdobri ama sea gledam ima i pojaki od niv navistina ne znam koj e najdobar.

Епа сите се добри .. незнам некој најдобар јас ..

Efro напиша:
SimpleX.enternet se zverovi...sekoja sabota od sabajle idam u enter i gi cekam da zapo4nat so treningot za da gleam :P (ima poseben simplex dedicated server kaj so mozes da bides samo spectator) zakon e !I stvarno se nezdravi...eden clen od mojot klan igrase protiv Zero od kaj niv...ne znaete so se desaalo....Opas3n od kaj mene ne mozese da mrdne...ja onaka gleam i me lupaat fleshoi....
Zero не игра више за simpleX ... имаат нов играч едно месец дена .. daffy шо играше у aF порано :)

A.F, мислам, најдобри се. :)

Amon-_- напиша:
Zero не игра више за simpleX ... имаат нов играч едно месец дена .. daffy шо играше у aF порано :)
Ja ko so znam zero uste igra za niv,pred nekoe vreme igrase so eden od moj klan :)

Пошто сите не знаат колку кланови има во МК и нивните имиња ви предлагам една анкета да се направи.

Najdobar CS Clan

Na srverot od kajgana najdobir sme nie Pp |:zver: :))))Inaku ne znam za drugi oti ne sum gledal niede pa ne mozam da kazam:zlo:

Pp | * напиша:
Na srverot od kajgana najdobir sme nie Pp |:zver: :))))Inaku ne znam za drugi oti ne sum gledal niede pa ne mozam da kazam:zlo:
а, "btw" што ви значи тоа Pp ? онака чисто информативно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom