Кој е најдобар CS клан во Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата PoLoNiuM.exe
  • Време на започнување Време на започнување
Bombe гледам ги познаваш Dark Side многу добро, чим знаеш зошто престанаја да играат некое време итн итн..
Инаку моментално најдобар клан се Simplex , Тhl .. па сите останати...
пс. Пиши ми на ПП кој си ти Bombe од dS.Trpe_Sk

Најдобар ? КГН :) Могуче, а ?
Иначе честитки до моите нови "колеги", среќно! :smir:

за во Македонија не знам, немам од кај да разбирам, ама во Балканов kgb.glory се убедливо најјаки

bobi4e напиша:
jas mislam deka najdobar klan e [i.r.b]. tolku od mene za vas

hah aman ne me smej... So Sase botot na celo na i.r.b .

Indeed Real Bot [i.r.b]

Sase Bot
Macko
Turbo
Ti
Brat ti ?

hehe! koj sase bot bre iso so zboris? kako prvo neznaes ni koj se vo ekipa.

a ti so sakas zbori se vide koj tepase na turnirot u cs

Mr.Elusive напиша:
за во Македонија не знам, немам од кај да разбирам, ама во Балканов kgb.glory се убедливо најјаки

man1a gaming ;)

error напиша:
Bombe гледам ги познаваш Dark Side многу добро, чим знаеш зошто престанаја да играат некое време итн итн..
Инаку моментално најдобар клан се Simplex , Тhl .. па сите останати...
пс. Пиши ми на ПП кој си ти Bombe од dS.Trpe_Sk

Edno vreme bev clen na Dark Side ama jas prekinav da igram a inace osvoija pred 2 3 godini 2 mesto vo makedonija za malce ne osvoija prvo mesto itoa zagubena od exo clanot od skopje so mala razlika vo pobedi....Da prodolzea da igret sigurno ke bea najaki klan vo makedonija a mozebi i vo okolinava...Inace mise dobri prijateli i bliski sosedi nekoi od niv..a sega ne znam koj e najdobar klan vo makedonija ne pratam mnogu...pozdrav do site :helou:

najdobar klan vo mk :)) normalno ZK kratenka od (Zimi K..oV)
moram da vi sinhroniziram :)) iako klanot se sostoi samo od eden clen ts jas funkcionira kako OneManARMY
:)) pa sea videte vie :))

Браво :) да не сакаш Clan War 5 vs 1 ?? :toe:

Najdobar Cs clan mislam deka e kgn koj imat klan sakat da probat slobodno neka se prijavat :)

iLe напиша:
Najdobar Cs clan mislam deka e kgn koj imat klan sakat da probat slobodno neka se prijavat :)
во македонија сте најдобри? КГН? дај малце посериозно темиве -))) :pos: ,а кога стварно ќе бидете најдобри, пишете овде поткрепено со успеси -)) или на вашата тема.:smir:
GL Guys!!! go go go kgn.clan!

Jas mislam deka sega za sega najdobar mak cs team se SimpleX, imam igrano so nekoi nivni igraci [pit bull] dobro igraat a i gledam mnogu turniri osvojuvaat a i mnogu se poznati kako odlicni igraci i steam igraat i dobri rezultati pokazuvaat.

Spored mene go zasluzuvaat 1 mesto ama i drugite clanovi ne se za pocenuvanje no ne se so bea a za toa e primer aF

HoF se najdobri. Neznam dali uste igraat no koga igraa bea odlicni!

Абе да не се лажеме Кгн се најдобри:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom