Поскапуваат патарините

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби сега некој ќе ги земе под концесија автопатите.
@Inglourious Basterd Што викаш? ќе има ли ќар од ова?

ај на здравје бричење,завршија изборите нема више сендвичи,стиже олуја

Можеби сега некој ќе ги земе под концесија автопатите.
@Inglourious Basterd Што викаш? ќе има ли ќар од ова?
Сега ќе се убијат меѓусебно кој да ги земе под концесија. Милијарди ќе понудат за патиштава.

More lugje a ova patnava taksa ednokratno e i se plaka pri registracija taka li?
Znaci od nikade samo edna davacka plus pri registracija.....BRAVO, e taka se "ostvaruva"

Znaci od nikade samo edna davacka plus pri registracija.....

Која нова давачка при регистрација? Колку што знам ружните налепници за регистрирано возило се новоизмислени, давачка за фонд за патишта имало и претходно. Или ја зголемиле постоечката?
@valvoline можеби знае, он често регистрира возила.

Инаку вчера на една патарина поминав околу 6 саат попладне ми наплатија по стара цена, на друга поминав во 7 саат ми наплатија по нова. :tapp:
Плус за странците ставиле цени во евра кои се скоро дупло поскапи од тие во денари. Класичен башибозук.

Која нова давачка при регистрација? Колку што знам ружните налепници за регистрирано возило се новоизмислени, давачка за фонд за патишта имало и претходно. Или ја зголемиле постоечката?
@valvoline можеби знае, он често регистрира возила.

Инаку вчера на една патарина поминав околу 6 саат попладне ми наплатија по стара цена, на друга поминав во 7 саат ми наплатија по нова. :tapp:
Плус за странците ставиле цени во евра кои се скоро дупло поскапи од тие во денари. Класичен башибозук.
Pa za ovaa zboram druze sto ja postiraa na prethodnata strana
http://p.1cm.com.mk/Media/56/Одлука за измена на Одлуката за патна такса.pdf
PATNA TAKSA, bese samo predlog neli za izmena...a sega e donesena odlukata za implementacija 10-Juli-14...
Jas na registracija u Dekemvri 2013 ne plakav toa, znaci sega ke treba plus 2910den spored kubikazata....

Е сега и автобуските карти сигурно ке ги поскапат. Ауууу луксуз ке ми биде да си идам до дома :confused:

Зашто да се наплаќаат патиштата, ако се градат со пари од граѓаните?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom