Подесување на Counter Strike 1.6 сервер...

• Креатор на темата Креатор на темата [MkD]Scout
  • Време на започнување Време на започнување
Abe go instalirav i patchot.. i sea go startuvam serverot.. i sea probuvam da vlezam kaj serverot.. nemoze mi vika retrying connection to server.. da mi kaze nekoj shto e problemot.. ? so treba da praam ?

Abe i jas imam napraveno cs-server dali moze nekoj da mi kaze kako da namalam lag. Za kom dovolno e jak za internet sum na kabelski, ako vlezat poveke od 5 clienti kaj mene e ok lag 8 do 20 a kaj niv se kreva 100 do 1500 i nekoi od niv se oko4uvaat najdov nesto na internet za podesuvane na serverot u conzola ama mnogu ima za podesuvanje ako nekoj znae polesen na4in neka pisi. Fala odnapred

Abe i jas imam napraveno cs-server dali moze nekoj da mi kaze kako da namalam lag. Za kom dovolno e jak za internet sum na kabelski, ako vlezat poveke od 5 clienti kaj mene e ok lag 8 do 20 a kaj niv se kreva 100 do 1500 i nekoi od niv se oko4uvaat najdov nesto na internet za podesuvane na serverot u conzola ama mnogu ima za podesuvanje ako nekoj znae polesen na4in neka pisi. Fala odnapred

За да Намалиш Lag ке ти треба подобар Интернет... по јак...

Си напраив сервер, турив AMX MOD X 1.8.0. Кој Plug In да го симнам за овој AMX MOD за да ми дава статистика на крајот од секоја рунда, кој бил најпрецизен, кој те пукал и кого си пукал???

Ако може некој, нека даде линкче, или нека ми каже поточно како се вика plug in-от!

Поздрав!

Не ти треба никаков плугин .. само логирај се со Админ, пиши amxmodmenu и мислам дека беше Сервер Статс. така некако .. оди тука и подеси на Он / Офф во зависност како ти е. Позз ;)

Не ти треба никаков плугин .. само логирај се со Админ, пиши amxmodmenu и мислам дека беше Сервер Статс. така некако .. оди тука и подеси на Он / Офф во зависност како ти е. Позз ;)

Фала многу! :vozbud: Тоа е!
А може од тука да се намести или треба друг плуг ин за да ми каже и со кое оружје колку енергија на кого му зел? :smir:

А како да ставам некоја слика на она кога влагаш на некој сервер, пред да стиснеш ОК се појавува некогаш некоја слика, пример цените на MAX ADSL пакетите! Нешто такво како да ставам, незнам точно во кој CFG фајл да чепкам и дали сликата е *.spr, *.tga......

На ова мислам:
untitled.jpg

Da ne znae nekoj zosto koga ke pisam na mojot server say: /rank mi dava your rank is 1 of 1.With x kills itn.A igravme 3 na 3 pa 2 na 2 posle toa.Pojse dusi imase sakam da kazam.Dali nekoj znae kako da go popravam toa.PLS HELP

Help pogresiv nesto vo pisuvanjeto pa se zeznav i na mojot server probam da se uklucam i pisuva you hav no entry to the server.

Da ne znae nekoj zosto koga ke pisam na mojot server say: /rank mi dava your rank is 1 of 1.With x kills itn.A igravme 3 na 3 pa 2 na 2 posle toa.Pojse dusi imase sakam da kazam.Dali nekoj znae kako da go popravam toa.PLS HELP

Help pogresiv nesto vo pisuvanjeto pa se zeznav i na mojot server probam da se uklucam i pisuva you hav no entry to the server.

За двајцата!

Прво стајте се да бидете АДМИН на серверот на кој сакате да го направите тоа;

После, влезете во серверот и во конзола пишете: amxmodmenu
и ќе ви се појави едно мени, од таму ќе се снајдете што и како... :helou:

За двајцата!

Прво стајте се да бидете АДМИН на серверот на кој сакате да го направите тоа;

После, влезете во серверот и во конзола пишете: amxmodmenu
и ќе ви се појави едно мени, од таму ќе се снајдете што и како... :helou:
OK se stavam admin se uklucuvam na serqverot kliknuvam ~ se otvora konzola pisuvam amxmodmenu mi pisuva You have no access to that command!

Џабе му објаснуваш, не знае админ да се напраи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom