Благоевград

• Креатор на темата Креатор на темата kukus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лично не сум бил во Благоевград, ама знам дека е убаво градче во Пиринска Македонија каде има најмногу етнички македонци. Ама сум бил во Банско.

А зошто си се потпишал Кукуш кога си од Благоевград? само онака чисто информативно ме интересира.

П.Ѕ. Обиди се да наместиш и македонска кирилица во Windows, под Control Panel -> Regional Settings -> Language

Да сакам да одам таму...али...никогаш не сум бил Сеа па и со визите...абе упм!

Acid напиша:
Продолжете со дискусиите.
Ама сепак, Благоевград не е македонски град. :wink:

Регионалано гледано е Македоски град, но не е град во Р. Македонија, ама бидејќи во името на подфорумот тоа не е точно дефинирано, не гледам никаков проблем.

Acid напиша:
Продолжете со дискусиите.
Ама сепак, Благоевград не е македонски град. :wink:
Јок, Благоевград по етничката карта е македонски град... :wink:
202px-Blagoevgrad_Oblast_map.PNG

Јас не сум бил во Благоевград, ама би сакал да видам барем слики...

Bacillus gagous напиша:
Регионалано гледано е Македоски град, но не е град во Р. Македонија, ама бидејќи во името на подфорумот тоа не е точно дефинирано, не гледам никаков проблем.

Хахаха...дупка во законот... :zver:

Акаша напиша:
Мене дечково стварно не ми е јасен прво отвара тема на благоевград во Македонски градови а после за мајка буугарија пишува...:toe:нема везе:toe:

Da vi zamolam de ne mesame politika so gradovi, za politika si ima drug forum. Sto da pravam kato za pradedo mi e bila majka, da go izkopam i da mu citam lekcii. Ajde malce po ozbilno!

кукуш, најпрвин почни од себе да не мешаш политика во овој подфорум, а исто важи и за другите.
Да, Благоевград е навистина среден град, многупати сум бил таму, имам и пријатели, и убав линк за сликите си дал.

П.С. Кукуш, ова сметај го за последна опомена.

Јас живеам во Благоевград од 3 години и можам да кажам дека е многу убаво и мирно градче кое во вечерните часови не е толку мирно...ете уште неможам да си оправам главата :cug: :uvo:.Ви препорачувам да го посетите и нема да зажалите. Повеке информации за градот тука http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Аз живеја в Благоевград от 3 години и мога да кажа че е много хубаво мирно градче които в вечерните часове не е толкова мирно.... ето оште немога да си оправа главата :cug: :uvo:. Ви предполагам да го посетите и нјама да зажалите.Повече информација за града http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Negatifo напиша:
Јас живеам во Благоевград од 3 години и можам да кажам дека е многу убаво и мирно градче кое во вечерните часови не е толку мирно...ете уште неможам да си оправам главата :cug: :uvo:.Ви препорачувам да го посетите и нема да зажалите. Повеке информации за градот тука http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

Аз живеја в Благоевград от 3 години и мога да кажа че е много хубаво мирно градче които в вечерните часове не е толкова мирно.... ето оште немога да си оправа главата :cug: :uvo:. Ви предполагам да го посетите и нјама да зажалите.Повече информација за града http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D0%B5%D0%B2%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4

А што така ви текнало во бугарија да се преселите?

Упссс ЕДИТ * веќе 3 години ,:) тука сум студент на југозападниот универзитет

Negatifo напиша:
Упссс ЕДИТ * веќе 3 години ,:) тука сум студент на југозападниот универзитет

Претпоставуав дека е печатна грешка, тогаш се менува и моето прашање по однос на твојот претпоследен пост и се гласи:

Абе тебе те пративме да студираш или да се пијанчиш?

Bacillus gagous напиша:
Претпоставуав дека е печатна грешка, тогаш се менува и моето прашање по однос на твојот претпоследен пост и се гласи:

Абе тебе те пративме да студираш или да се пијанчиш?
Тие две работи одат заедно :)... мора и двете да се негуваат подеднакво!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom