J
Johnny Stulic
Гостин
бев некаде 1998 мислам тогаш кожни палта беа во мода па ајде да зашпарам нешто демек кај нас 400 марки таму 250 ,уште кога слегов од автобусот имаше едно три кубици цигани со бронза на фацата (дуваја боја за бории),уттука појдов во Ален Мак хотелот честив десет души ми зедоја 50 денари пари.После еден тип онака сумљива фаца ме трујаше еден пол сат да ми размени 100 марки односно да ми однеси ,па пијав во една кафеана чај со рум (тоа беше најдобро нешто во благоевград),па порачав 3 кебапи демек биле големи (и се стварно)ужас нешто за јадење.
па оттука едвај купив палто 260 марки ,еден тостер за вујна ми по порачка и на граница ме натовари ја со 20 кила јатки од орев демек да не плаќале царина прекупците,па се степа еден тип со секири па ајде 3 часа на граница малтретирање .уф го мразам Благоевград
па оттука едвај купив палто 260 марки ,еден тостер за вујна ми по порачка и на граница ме натовари ја со 20 кила јатки од орев демек да не плаќале царина прекупците,па се степа еден тип со секири па ајде 3 часа на граница малтретирање .уф го мразам Благоевград