Полициска академија - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Sharminator
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаш јаки врски не само шо ќе се запишиш туку и на ќоро и ќе го завршиш, а за работа во полиција после академијата никој не ти гарантира. Ама за да работиш како полицаец немора да имаш полициска академија туку можи и со некој друг факултет првен и сл. :helou:

има ли постдипломски студии на полициска академија?

Господ да не чува од идниве „инспектори“. Познавам неколку, и се нешто најкатастрофално, најкоруптивни личности на светот. А за факултетот, 50-60 странички за колоквиум, препишување до даска и тоа е...

има ли постдипломски студии на полициска академија?
има :)
титула: магистер по науки од областа на безбедноста ако тоа те интересира

а дека е толку лесно како што викате се лажете...за влегување може ќе фатиш врски,па и за полагање...ама дека имаат лесни колоквиуми некој гадно ве заебал...другар ми заврши со просек 5 во медицина сеа падна на колоквиум...не е лесно

благодарам мацуфка...јас сум на правен, апсолвент,а шансите да продолжам на постипломски на истиот се минимални па заинтересиран сум нешто за некаква работа во МВР,па еве на пример ако би искомбинирале диплома од правен и титулава магистер...производот би бил? :)

благодарам мацуфка...јас сум на правен, апсолвент,а шансите да продолжам на постипломски на истиот се минимални па заинтересиран сум нешто за некаква работа во МВР,па еве на пример ако би искомбинирале диплома од правен и титулава магистер...производот би бил? :)
СЕЗНАЈКО:smir:

Дипломиран гомнојадач:smir:

Nothing personal:smir:

сепак мислам дека ова натхин персонал и не е баш некое перде зад кое можеш да ја скриеш муцката откога ќе ги изедеш гомната...онака ништо лично нели...

сепак мислам дека ова натхин персонал и не е баш некое перде зад кое можеш да ја скриеш муцката откога ќе ги изедеш гомната...онака ништо лично нели...
Другар абе уживај малку олабави се ...иди измаај го 2-3 пати брееее да се немало осет за чувство нели глеаш иам само 19 години и јадам трици билдам постови морам да стигнам до 1000 за да бидам по шема тука на форумо.....

баш завршив со мавање и ова ти го треснав онака изрелаксирано...инаку кул сум друже...

а дека е толку лесно како што викате се лажете...за влегување може ќе фатиш врски,па и за полагање...ама дека имаат лесни колоквиуми некој гадно ве заебал...другар ми заврши со просек 5 во медицина сеа падна на колоквиум...не е лесно
Оди друг да лажеш, не сум бил у контакт со еден од тие таквите, еден куп знам, а некои и многу добро, така да, не зборам напамет.

производот би зависел од тоа дали имаш врски во мвр:pos2:
шала на страна...еве јас за пример шеткам по мвр малку( поради факултетот) и контактирам со доста инспектори и би ти рекла дека е доста добитна комбинација ако има кој да те турка напред,ако нема ќе бидеш само уште еден невработен...инаку можеш да доста одговорна позиција, па да си ги вртиш работите како ти одговараат(несакам примери да ти давам тука)...ама ти кажав од што зависи

Оди друг да лажеш, не сум бил у контакт со еден од тие таквите, еден куп знам, а некои и многу добро, така да, не зборам напамет.
а тебе да ти кажам нешто: и јас не зборам напамет па 100 пати да пишеш јас ќе останам на тоа што го пишав...ако тие со кои си бил у контакт имаат врски немора ни на предавање да се појават..неможеш мене да ми кажеш кога мојот факултет е поврзан со тоа и одам често и кај нив на предавања и да не ти набројувам ред работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom