Бразил - Колумбија | 1/4 финале | 04.07.2014 | 22:00 | Стадион Кастелао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, коментаторите се во право, отворете ја страницата на Родригез и ќе видите дека е правилно Хамес (според Меѓународната фонетска азбука), баш е добро претставено. не прават грешки. Сега што англискиот наметнува да се прочита Џејмс, тоа е друго. Така како што на Михаел Шумахер цел живот го викаа Мајкл, зар требаше и ние Мајкл да го викаме.

Дечки, коментаторите се во право, отворете ја страницата на Родригез и ќе видите дека е правилно Хамес (според Меѓународната фонетска азбука), баш е добро претставено. не прават грешки. Сега што англискиот наметнува да се прочита Џејмс, тоа е друго. Така како што на Михаел Шумахер цел живот го викаа Мајкл, зар требаше и ние Мајкл да го викаме.

Точно , за ова се во право.
James Rodríguez (Spanish pronunciation: [ˈxames roˈðɾiɣes]

Овој покемонов е глуп или што е работава,или е заљубен у Гутиерез

изглеа не била Колумбија јака, била во село без кучиња група [emoji122]

Многу насилничка утакмица до сеа ама интересна. Разочаран сум од Колумбија со играта а Бразил се најпедерски тим на првенствово, кој го цица до крај тоа што се домаќини. Се бунат коа ќе им биде досуден фал за нив а кога ќе им направат фаул секогаш бараат картон.

изглеа не била Колумбија јака, била во село без кучиња група [emoji122]

Мене ми делува дека и Бразил игра многу подобро за разлика од претходно.

Ќе ја сврти Ча Ча во второ, сега им попуштаат само.

Колумбија исплашени некако влегоа на овој натпревар, иначе Бразил игра за нијанса подобро во средниот ред, се гледа дека дуото Паулињо и Фернандињо подобро соработуваат отколку некој од овие со Луиз Густаво.[DOUBLEPOST=1404507667][/DOUBLEPOST]Абе Нејмар кај се изгуби :pos:

https://vine.co/v/MUDwxIPqXUn

Реално денес Германија и сега Бразил прво полувреме покажуваат кои се и што се. Конечно да видиме доминација од нивна страна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom