Видовден – 100 години од почетокот на најголемите војни воопшто!

• Креатор на темата Креатор на темата spiros
  • Време на започнување Време на започнување
А замисли само, се‘а да бевме 36-от век, е-е-ееееееее...

Или 40тиот милениум :vozbud:
Aquila_transparent.png

Или 40тиот милениум :vozbud:
Aquila_transparent.png

Хм, да: у 40-от милениум ќе бидеме „најнапредни„ а ќе веруеме у ништо...:pos:
Треба само да го дочекаме и да почеме да уживаме и негојте убајни. :sneaky:

Хм, да: у 40-от милениум ќе бидеме „најнапредни„ а ќе веруеме у ништо...:pos:
Треба само да го дочекаме и да почеме да уживаме и негојте убајни. :sneaky:

Точно. Луѓето ќе ја освојат галаксијата. Ќе ги победат орките и ќе станат господари на времето.

Точно. Луѓето ќе ја освојат галаксијата. Ќе ги победат орките и ќе станат господари на времето.

Да бе, како не ми текна: тоа го имаше на „Звездане стазе„...
Чиста вистина....:icon_lol:[DOUBLEPOST=1404303459][/DOUBLEPOST]

Чиста вистина....:icon_lol:

Чиста вистина....:icon_lol:[DOUBLEPOST=1404303459][/DOUBLEPOST]

Чиста вистина....:icon_lol:

А замисли сеа се симне Ристе од небото и ја прати Македонија 40.000 години во иднината. Македонците ќе бидат првите вселенски крстоносци. :vozbud:

Еве, те прашувам тебе, објасни ми ти, пошто рече нели дека ти си го разбирал.

Пошто не го разбираш Спирета, и јас да ти објаснам, и мене нема да ме разбереш...

Потруди се малку сам: барај, читај, прашувај...Без грам вера и и без грам духовност, нема никого да разбереш.

Пошто не го разбираш Спирета, и јас да ти објаснам, и мене нема да ме разбереш...

Потруди се малку сам: барај, читај, прашувај...Без грам вера и и без грам духовност, нема никого да разбереш.
Оф мори мајко! Па дали ти се слушаш себеси? ОК, очигледно дека не е за мене темава, пошто сум глупав и ништо не разбирам. Ве оставам да си се дружите вие, паметните!

epa koga neznaes ne spomnuvaj i kjuti.
Е кој е де?
Јас си реков штом некој од вас го постира, тогаш мора да е некој ваш големец од порано. Па, во тој случај си се запрашав кој ли може вам најмногу да ви значи, и одговорот е секако Мухамед. Плус и во потпис го имаш. Мада не сум 100% сигурен дека во негово време имало фотоапарати. Но, ти знаеш кој е, а не ни кажуваш.
Кажи ни кој е тогаш, штом не е Мухамед или некој твој предок...[DOUBLEPOST=1404433722][/DOUBLEPOST]
. Власите кои не се муслимани добиле право на користење на влашки јазик од истата империја. Арен?
Арен.
А осебено арни и благодарни на империјата ќе беа внуците на тие кои живееја во Москополе. Но, сите знаеме дека тогашните жители на овој најпросперитетен влашки крај, не оставија внуци, кои денес би и биле благодарни на милата муслиманска империја, зарад користење на влашкиот јазик.
-

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom